Helse på mobilen

Redd for å gå glipp av helsenyheter i høstferien? Sørg for å holde deg oppdatert på mobilen!

Telenor Entry (wap.telenor.no) har laget en egen helsekanal hvor DinSide Helse er en viktig samarbeidspartner.

Telenor Entry er Norges største mobilnettsted med flere hundre tusen månedlige brukere.

De fleste har nok hittil brukt nettleseren på mobiltelefonen til enkle ting som å sjekke været og slå opp telefonnumre. Men bruken av internett på mobiltelefonen øker stadig, og ettersom folk får raskere nett (3G og Edge) og bedre skjermer, vil en del av dagens internettbruk antakelig flyttes til mobiltelefonen.

DinSide Helse har nylig også lansert en egen mobilversjon. Her finner du nesten alt du finner på internett, som artikler om sex og samliv, hud og hår, vekt og kosthold, kvinnehelse, trening og alternativ medisin, tilrettelagt for mobiltelefoner. Mobilversjonen har mindre skjermbredde og færre og mindre bilder, slik at det går raskere å laste ned og ter seg ryddig på små mobilskjermer.

Telenor Entrys mobile helsekanal, som du finner her, bringer løpende titler og ingresser på alle sakene fra DinSide Helse. Ved å klikke på ingressene, får du lese hele saken på vårt eget mobilnettsted. Det er lenker slik at du enkelt kan gå tilbake til Telenor Entry.

Du kommer til helekanalen ved å skrive inn adressen over. Synes du det er tungvint, kan du i stedet sende en sms med ordet ”helse” til 2244.

Artikkelen fortsetter under annonsen