<strong>Illustrasjon:</strong> Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjon: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer

Helgas beste sjekketips

Kjenner du at blodet bruser? Slik vinner du på sjekkemarkedet med flørting av ypperste klasse.

Publisert
Sist oppdatert

Når smilte du sist flørtende til den kjekkeste mannen i baren? Eller når blunket du til dama som du tittet på i smug hele kvelden? Skal det bli napp, nytter det ikke å gjemme seg i en krok!

Les også: Den store sextesten

Coach og flørteekspert Gry Nergård og redaktør for Cpunktet.no Cecilie Kjensli gir deg rådene som kan gjøre deg til en supersjekker:

Grys tips:

* Begynn med øynene. Send mange blikk, og hold gjerne litt lenger enn normalt slik at du virkelig understreker at du ser på den utkårede.

* Smil. Kvinner som smiler, tiltrekker seg menn. Menn bør også smile mer for å virke litt mindre dominerende.

* Gi en kompliment som går spesifikt på en egenskap ved den personen. Det viser at du virkelig har sett vedkommende og får ham eller henne til å føle seg spesiell.

* Snakk til mannens underbevissthet ved å vende kroppen mot ham og lene deg mot ham.

* Berør deg selv ved for eksempel å stryke deg over armen. Det antyder at du egentlig ønsker at han skal gjøre det.

* Begynn å snakke litt lavere slik at han må lene seg mot deg for å høre hva du sier.

Les også: 5 tips for singel-sex:

Cecilies tips:

* Spander: Jeg tenker ikke på drinker, selv om det og kan være hyggelig, men by heller på seg selv uten å virke selvopptatt. Snobberi og selvhøytidelighet er ikke spesielt sjarmerende.

* Vær deg selv: En klisjé ja, men... Du er sikkert bra nok i massevis. Prøver du å framstå som noe annet enn den du er, så blir du på ett eller annet tidspunkt avslørt, eller du vil i alle fall fremstå som "fake".

* Vis guts: Selvsikkerhet er sexy. Møter du noen du blir nysgjerrig på, enten det er på byen eller i butikken, så inviter på en kaffe eller hva det måtte være. Satser du ikke, så vinner du ikke, og hva har du egentlig å tape?

* Rett på sak: Direkte og åpne mennesker er befriende å være sammen med, for da slipper man å lure seg i hjel på hva den andre egentlig mener og tenker. Dette kan sikkert virke vanskelig for enkelte, men prøv det motsatte for en gangs skyld hvis det vante ikke funker.

Og får du napp, husk beskyttelse! Pene menn dropper nemlig ofte kondom:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer