Hei, bensinrapportør

Er du en av våre flinke bensinrapportører, bør du legge inn tilstrekkelig kontaktinformasjon om deg selv. Hvis ikke, vet vi jo ikke hvem vi skal kontakte om du er månedens flinke og heldige premievinner.

Vi trenger info

Er du en mulig vinner? Foto: Per Ervland. Vis mer


Hver måned kårer DinSide Økonomi den flinkeste bensin- og dieselrapportøren - altså den som har innrapportert flest priser til vår bensindesk. Vinneren får et årsabonnement på Autofil som takk, sponset av DinSide og Autofil.

Hvis en rapportør vinner flere ganger, vil denne få tilbud om å gi bort abonnementet. Og generøse rapportører har gitt premien videre til nestemann (eller dame) på listen, som ikke har vunnet premien det siste året.

Når en rapportør har vunnet, kontakter vi vedkommende for å få hans eller hennes privatadresse, som bladet kan sendes til. Og det er altså her vi ofte har et lite problem:

For når man registrerer seg som rapportør første gang, er det ikke nødvendig å gi andre opplysninger enn en mailadresse og et passord. Og er mailadressen ikke korrekt, eller hender det ofte at det går lang tid imellom at du er på mail, blir det altså vanskelig å få kontakt til deg.

Enda bedre er det også om du i tillegg legger inn full informasjon om ditt for- og etternavn, og også gjerne et mobilnummer. Vi vil selvfølgelig ikke bruke denne informasjonen til noe annet enn å kontakte deg om du har vunnet.

Ønsker du å sjekke eller endre dine opplysninger, går du bare til lenken "endre opplysninger" når du er i bensindesken.

Vil du hjelpe til?

Er du ikke rapportør fra før, men ønsker å hjelpe og få muligheten til å vinne den månedlige premien, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører.

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Når brukerne logger seg inn på rapporteringssiden, vil de få denne forklaringen på hvordan de kan rapportere via SMS:

    Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

    For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

    Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

    Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.

Hvis du allerede er registrert som rapportør:

Innlogging til bensinprisdesken.