Harde pakker under treet

Salget av erotiske leketøy eksploderer i desember. Mange vil få sexleketøy og erotiske morosaker i julepresang.

Når nettene blir lange og kulda setter inn, får sexlivet vårt en knekk. Lettkledde sommerkropper er byttet ut med pledd og boblejakker, og de mørke kveldene gjør oss trøtte og uopplagte.

- Om sommeren kler vi oss lettere, det er mye varmere og vi får lettere kroppskontakt. Nå pakker vi oss inn i pleddet, sier Kjersti Antonsen i Kondomeriet.

Les mer her: 12 hete tips for en sexy vinter

Erotisk julekalender
Men dette er ingen unnskyldning til å glemme sexlivet.

- Åpne en rødvin, se en film eller sitt på skinnfellen foran peisen, foreslår Antonsen.

Og en ting er sikkert: Vi glemmer ikke hverandre om høsten og vinteren, selv om været påvirker både humøret og sexlysten.

- Men straks vi får ferie eller en dag fri, bruker vi tid på sex. Spesielt i jula, sier Antonsen.

Og nettopp jula er en sexy tid for mange. Kondomeriet får ofte besøk av kunder som kjøper sexy gaver til kjæresten. Mange kjøper kalendergaver for å lage en erotisk kalender. Andre kjøper erotiske julegaver - som gis bort om morgenen og ikke ligger under juletreet.

- Jenter er flinke til å kjøpe småting og å følge budsjettet. Gutter er flinke til å finne kule ting, og tenker ikke så mye på prisen, sier Antonsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mange kjøper gaver
Så hvilke erotiske gaver kjøper vi til hverandre? Ifølge Antonsen er det mange foreldre som kjøper tullegaver til ungdom, for eksempel morokondomer.

- Voksne kjøper sexleketøy til hverandre. Mange benytter anledningen til å kjøpe ting de ikke har turt å kjøpe før. Nå få de endelig en slags ”unnskyldning” sier hun.

Hun kan fortelle at salget av erotiske produkter eksploderer i jula. I butikken på Karl Johan er det ofte så mye folk at det er kø utenfor butikken.

- Dette er tiden for å glede hverandre. Og ingenting er som å gi bort en orgasme eller tre, sier hun.

Tips til sexlivet
Antonsens har flere tips for å piffe opp sexlivet om vinteren:

- Det er mye snakk om utesex om sommeren. Men det er mulig også om vinteren. Dere kan for eksempel ha sex i langrennsporet. Ha enkle klær som er lette å få av. Og bruk gjerne votter og lignende, så dere holder dere varme, sier hun.

Ellers anbefaler hun å leie en turisthytte, ha sex i skogen, i bilen eller leie et sted med utendørs boblebad.

- Nakenbading er perfekt om vinteren, sier Antonsen.

Her er noen flere tips for å få mer sexy energi:

 

Mozon.no, 02.12.2006