<i>Foto: Claus Skålevik Christensen</i>
Foto: Claus Skålevik Christensen Vis mer

Har du råd til disse gavene?

Publisert
Sist oppdatert

Ipod til 248.000 kroner

Verdens dyreste iPod? Godt mulig. Denne bittelille musikkspilleren, i modellen iPod Shuffle, er dekket av 430 diamanter og 18 karat gull.

Og tro det eller ei, denne luksusspilleren er norsk! Det er Gullsmed Heyerdahl i Oslo som står bak den dyre dingsen, og målet til gullsmeden har vøært å forene smykkekunst med ny teknologi.

Prisen? Ikke mer enn 248.000 kr...

Les mer og se flere bilder på Dingz.no

>>Tilbake til hovedsaken

Har du råd til disse gavene?Millionbilen

Du får tak i dyrere biler enn Mercedes-Benz CL 63 AMG. Likevel valgte vi å ta med nettopp denne bilen, fordi den faktisk blir solgt i en del eksemplarer i Norge.

Prisen for bilen starter på 1,7 millioner kroner for CL 500-modellen. CL 63 AMG har en prisplapp på over 2,4 millioner kroner. Ved utgangen av oktober var det solgt seks nye CL i Norge.

For et par måneder siden testet DinSide Mercedes-Benz CL 63 AMG. Les testen der.

>>Tilbake til hovedsaken

<i>Skjermbilde fra Lake Forest Confections nettsider</i>
Skjermbilde fra Lake Forest Confections nettsider Vis merVerdens dyreste sjokolade

Du kjenner sikker mange godtemomser som kunne tenke seg eksklusiv sjokolade til jul, men denne her blir nok litt i dyreste laget, selv for de steinrike.

Det er konfektbedriften Lake Forest Confections som står sjokoladen, som de selger for hårreisende 1, 5 millioner dollar på deres nettsider. Det tilsvarer over 8 millioner norske kroner!

Nå må det riktignok nevnes at esken sjokoladen ligger i er utstyrt med diamanter og juveler, noe som forklarer den, skal vi si, stive prisen.

Les mer om den råflotte sjokkisen på Dingz.no

>>Tilbake til hovedsaken

Har du råd til disse gavene?


Kjøp deg en øy

Dette er gaven som definitivt ikke passer under juletreet. Har du nok av penger, kan du jo kjøpe en øy til noen du er glad i. På nettet finner du øyer som koster mindre enn en 25 kvadrats leilighet i Oslo. Selvfølgelig finner du også øyer til flerfoldige millioner kroner.

Drømmeøyer til salgs

Koholmen utenfor Stömstad (se bildet over) er en av øyene som ligger til salgs på nettet. Den 48,5 mål store øya har et hovedhus, et anneks, båthus, sauna og to dukkestuer. Og prislappen? 14,16 millioner kroner.

Paradisøyene du har råd til

>>Tilbake til hovedsaken

<strong><i>Faksimile:</strong> Rolex.com</i>
Faksimile: Rolex.com Vis merTid er penger

Yacht-Master-klokken har fått en oppfølger. Denne lekre klokken har blant annet en meget avansert nedtellingsfunksjon. Klokken koster drøyt 250.000 kroner. Prisen er stiv, og teorien er at siden klokken først og fremst er rettet mot folk med dyre båter, har nok de potensielle kundene råd til en slik dyr klokke.

Skal du kjøpe klokke? Her er ekspertenes tips

Om 250.000 kroner er småtteri for deg, bør du se nærmere på klokken Romain Jerome Titanic DNA. Den inneholder blant annet kull og stål fra den originale Titanic-båten. Klokken føres av en norsk importør, og kan kjøpes for 822.030 kr fra denne nettsiden. Les også mer om klokken på Dingz.no.

Kilde: Elle Mann, Dingz og Watch Report

>>Tilbake til hovedsaken

Har du råd til disse gavene?


Tenk koffert

Dette er et veldig spesielt klesskap, og ikke minst et som ikke er for folk med tynn lommebok. Herligheten koster utrolige 98.500 kr og føres av Poltrona Frau. Du kan kjøpe skapet på Tandberg showroom i Oslo.

Møbler for tykke lommebøker

Skapet er designet av den franske stjernedesigneren Jean Marie Masseaud, som tydligvis har latt seg inspirere av gammeldagse reisekofferter.

Les mer om Poltrona Fraus nyheter her

>>Tilbake til hovedsaken

<i>Foto er hentet fra Studio H Olesens nettsider</i>
Foto er hentet fra Studio H Olesens nettsider Vis mer


Hva med denne pelsen?

Har du 100.000 kroner å avse så kan du kjøpe en lekker kåpe til deg selv eller en du er glad i.

Studio H Olesen i Oslo har et bredt utvalg pels i alle varianter, blant annet denne mørke minkpelsen fra Valentino. Prisen ligger på 99.000 kr.

>>Tilbake til hovedsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer