HALV PRIS: Hos XXL får du Fjellpulken til minstemann for under 4.000 kroner. Foto: Produsent
HALV PRIS: Hos XXL får du Fjellpulken til minstemann for under 4.000 kroner. Foto: ProdusentVis mer

Halv pris på barnepulk

Nå er det tilbud på dette og andre vintervarer.

Våren er i anmarsj, og mange butikker og kjeder velger å sette ned prisene på de typiske vintervarene. DinSide har sjekket om dette er tilfellet for barnepulker, sparker og snøfresere.

Finner du vintervarer til ordinær pris i butikkene, bør du uansett prøve å prute. Mange butikker vil gå ned i pris for å bli kvitt vintervarer og gjøre plass til vårsortimentet.

Rabatt på SIBA gjennom Facebook-tjeneste

Pulk til halv pris

Barnepulker er dyre å kjøpe til full pris, og brukte pulker kan ofte være vanskelige å få tak i når skisesongen begynner. Våren og sommeren er derfor en mye bedre årstid for pulkkjøp, og på Finn.no finner vi flere brukte barnepulker fra Fjellpulken og Norpulken til mellom 2.000 og 3.000 kroner.

Ønsker du derimot å kjøpe helt ny pulk, har XXL Fjellpulken til salgs for 3.799 kroner, som er rundt halv pris av det pulkene koster på sitt høyeste.

Også Vinterbutikken.no frister med tilbud på Fjellpulken, men prisen her ligger 2.000 kroner over XXLs tilbud.

Viktig å sjekke priser i flere kjedebutikker

Dropp snømåkingen

Etter en lang vinter med mye snø i flere deler av landet, drømmer antakelig mange om å slippe snømåkingen neste vinter. Vurderer du å kjøpe snøfreser, kan dette være riktig tid for en slik investering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hos Moflaten AS i Skien finner vi tilbudspriser på en rekke snøfresere fra Honda. På de rimeligste modellene er prisen satt ned med rundt 2.000 kroner, mens de store snøfreserne koster mellom 5.000-10.000 mindre enn ordinær pris.

Også nettbutikken Veitek AS har kampanje på enkelte modeller fra Toro. På noen av modellene kan du spare opptil 2.500 kroner.

Hvilken skal man velge? Sjekk DinSides snøfreser-guide

Billig-spark

Er du en fan av å bruke spark, kan også dette være billigere å kjøpe på denne tiden av året.

Espegards nettbutikker det vårkampanje på sparkene, som alle er 400 kroner rimeligere enn ordinær pris. Dermed koster spark til dame 1.299 kroner, mens en barnespark ligger på 1.099 kroner.

Også sparkene på Tilboligen.no er på tilbud, med en prisreduskjon på opptil 300 kroner.