Halv pris med parabol

Halv pris med parabol

Hvis du har et bevisstløst forhold til hvorfor du har kabel-TV og ikke parabol, må du våkne nå. Sjansene er store for at du kan spare tusenlapper hvert år.

Publisert
Sist oppdatert

Den digitale tv-revolusjonen er godt i gang, og rogalendingene ligger først i løypa både hos Canal Digital og UPC, fastslår Aftenbladet.no.

Halv pris

Avisas pristest av rogalendingenes aktuelle alternativer viser at UPC er klart dyrest, med ca 7.000 kroner året for en pakke med et forholdsvis bredt kanaltilbud, inkludert en filmpakke. Den parabolske rivalen Viasat er over 4.000 kroner billigere i året, mens Canal Digital ligger midt imellom.

I følge avisa, har Canal Digital over 320.000 digitalkunder i Norge etter flere års drift, og kabelselskapet UPC har passert 30.000 digitalkunder, etter å ha startet i vinter.

Merverdi?

At det kan være både billigere og bedre med parabol enn med kabel, skrev også vi i sommerens artikkel "UPC ignorerer småkunder". Her sier UPC rett ut at service til kabler med få abonnenter ikke blir prioritert.

Selv om kabel kan vise seg mer funksjonelt enn parabol vil husstander med enkle behov -og det er jo de fleste - ha vondt for å forsvare merutgifter på flere tusen kroner i året.

Å øke regningen fra 3-4 til 7 tusen kroner forutsetter i hvert fall at man føler seg trygg på at man får godt utvalg og høy service.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer