Guttas vanligste sex-tabber

Vet du hva som funker og hva som er fullstendig turn-off? Her er oversikten over det du må unngå når du hopper til sengs med en kvinne:

At menn er fra mars og kvinner er fra venus, er et velkjent begrep for de fleste. Og de fleste har opplevd både én og flere utfordringer i mangel av forståelse på det motsatte kjønn.

Tror du at du gjør alt riktig, bare for å oppleve at hun mister lysten? Her er tabbene du må ligge unna:

Og kvinner, slik sender du mannen til himmelen!

1. Gå rett på sak
Dette har vel gutta lært seg alt. Husk at det er mer sannsynlig at en kvinne blir irritert enn kåt når mannen, etter et par minutter med halvsensuell kyssing, går rett på brystene og kjønnsorganet. Selv om du føler det kommer noe godt ut av det, er det lite sannsynlig at følelsen er gjensidig!

2. Dårlige kyss
Kyssing er en kunst i seg selv, enten den er lidenskapelig, følsom, våt eller tørr. Kyssing får de aller fleste til å føle behov for mer intimitet. Så lenge kyssingen er bra, vel og merke. Og det betyr ikke at du skal stikke tungen langt inn i munnen og vri den rundt som en firfirsle.

Sjekk noen hete kyssetips her!

3. Tar for hardt i på erogene soner
Menn liker hardere berøringer enn kvinner, særlig når det kommer til penis. Hvis du berører klitorisen hennes på samme måte som når du masturberer penis, kommer hun mest sannsynlig til å hyle av smerte, og deretter kaste deg ut av senga. Husk at klitoris har dobbelt så mange nerver som penis, samlet på et mye mindre område. Behandle den med respekt! Klitoris er det eneste organet på kroppen som ikke har noen annen funksjon enn å skape velbehag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

4. Slikker brystvorten som et barn
Ja, det kan være moro for deg, men for henne føles det som hun har en unge med tanngjennombrudd hengende på brystet sitt. Kyss og slikk hele brystet før du går rett på brystvorten. Deretter kan du bruke tungen din og berøre brystvorten.

5. Biter på øreflippen
Mange menn biter og slikker på øreflippen til kvinnen fordi de tror det er sexy. Men det er ikke sikkert hun er enig. Hvis det er tilfellet, vil slikkingen bare føles irriterende, og hun vil ikke komme i godt sexhumør.

6. Sugemerke på halsen
Selv om det var kult og både få og gi sugemerker på halsen i fjortisstiden, så er ikke det noe særlig når man blir eldre. Og hvis du ikke skjønner hvorfor, så er det rett og slett fordi du ikke er gammel nok ennå.

7. Glemmer barberingen
Ja, de fleste kvinner synes det er sexy med 3-4 dagers skjegg. Men når dere begge er i humør for sex og lidenskapen er på topp, så er det ikke så behagelig å få gnidd inn skjeggstubbene over hele ansiktet. De eneste det vil resultere i er et rødt utslett som vil få henne til å huske deg…

8. Klumsete til å ta av klærne
Gutter, dere trenger ikke mestre å ta av henne BH-en med én hånd bak ryggen hennes, mens du kysser henne. Det er faktisk bedre at du lar være å prøve! Det kan jo hende at hun bruker en type BH som dras over hodet. La heller henne ta av seg undertøyet du verken kan, eller aldri kommer til å, forstå deg på. Du kan heller gi henne en hjelpende hånd. Men vær forsiktig og sensuell, og ikke kle av henne på samme måte som du pakker opp en stor julegave.

9. Unnskylder størrelsen på penis
Du skal ikke måtte føle behov for å unnskylde deg for penisstørrelsen din, og for at du ikke har samme lengde som de gutta du har sett på en film, som overhodet ikke er realistisk. 98 prosent av kvinner foretrekker en sensuell elsker framfor enn med stor penis. Er du blant de resterende 2 prosent, bør du finne en annen elsker!

10. Spørre om venninnen kan være med
Trekant kan være spennende og er noe mange menn drømmer om. Men det ender som oftest med sjalusi og at den ene parten blir lei seg når vedkommende finner ut at den andre ønsker å ha med en tredje part. Sistnevnte skjer som oftest kvinnen. Så da vet du hva du kan forvente hvis du planlegger å foreslå å ha trekant.

Les også: Jenter vil ha jentesex

11. Ha sex som på film
”Nine and a half weeks” og erotiske noveller i Cupido kan virke opphissende og pirrende, men ikke kopier dette hjemme i stua. De fleste mangler én ting, og det er å ta hensyn til kvinnen!

12. Og hva med etter sexen?
Det verste du kan gjøre mot en kvinne er å reise deg fra sengen rett etter at dere er ferdig med samleie, og fortsette med dine daglige rutiner. Tiden rett etter sex er en spesiell tid for kvinnen, der hun føler seg tett knyttet til partneren sin. Hun bruker mye lenger tid på å lande etter samleie enn mannen. Hun ønsker å føle seg elsket og spesiell, og vil kjenne seg beundret av mannen som hun nettopp har gitt seg hen til. Så det minste du kan gjøre er å tilbringe en liten halvtime sammen med henne, og kose litt, etter dere har hatt sex.

Trenger du flere råd? Her er ti tips til bedre sex!

Kilde: Rod Phillips/seksualrådgiver på Sex and Relationships

Første gang publisert: 03.12.2006
Oppdatert: 14.03.2007