Guttas største frykt

”Hva tenker du nå?” er et spørsmål gutta frykter, og som kvinner er verdensmestre i å stille. Og det er ikke det eneste spørsmålet de gyser av.

Du har akkurat hatt en fantastisk kveld med din kjære, dere ligger ved siden av hverandre i sengen og føler at dere er mer på nett enn på lenge. Kjemien er akkurat der den skal være. For kvinnen kan situasjonen ofte bli enda mer lysbetont ved å snakke om hvor koselig dere har det. Men det å åpne munnen og si ”hva tenker du på” kan ofte gjøre mer vondt en godt.

Kvinner vil helst alltid vite hva mannen tenker og ser på hemmelighetene hans som små fiender. Men slik tankegang fører ingen vei. I et forhold har alle behov for en egen personlig liten verden, med følelser og tanker som tilhører oss selv og ingen andre.

Så da gjelder det å vite hvilke spørsmål du helst bør styre unna. Og da bør du lese videre!

Tar han kjærligheten for gitt? Test forholdet her!

- Tiltrekkes du av andre kvinner?
Ikke snus oppi dette. Noen kvinner har for vane å spørre sin kjære om han er tiltrukket av andre kvinner, og ønsker helst at han ikke er det. Men en mann som verken ser på andre kvinner eller føler noe for andre kvinner er enten veldig gammel, veldig trøtt eller så lyver han veldig rett og slett. Tenk på det på en annen måte: Når var sist gang du så eller hadde lange øyne etter en attraktiv mann?!

Det er ikke noe galt i at han beundrer en annen kvinne, så lenge han gjør det på en diskré måte, og ikke gjør det for å få deg til å føle deg usikker og i konkurranse med andre kvinner.

Det at han ser på andre trenger ikke bety at han ikke synes du er attraktiv. Faktisk så kan det å se på andre kvinner fyre opp seksualiteten til menn.

Så ikke spør om dette. Det vil bare gjøre deg nervøs, og han blir flau og vil føle at du anklager ham for noe som ikke er noe. Nyt heller den kjærligheten han viser ovenfor deg.

- Hva skjedde i tidligere forhold?
Noen kvinner er besatt av å finne ut alt om mannens fortid og tidligere forhold. En kvinne ønsker ofte å vite om partneren er lykkelig med henne og om han har kommet over den forrige kjærlighetssorgen. Men det er faktisk ingen vits å grave noe mer oppi dette.

Tenk heller at han har forandret seg fra tidligere forhold og har lært av sine feil. Og dette har tross alt ført til at han har valgt deg!

Mest sannsynlig har han lite lyst til å snakke om fortiden og ønsker ikke å sette seg selv i et dårlig lys. La ham heller være den personen han er nå, sammen med deg.

Men husk at utroskap skjer selv i de beste hjem!

- Hvor går forholdet vårt?
Kvinner kan nesten ikke vente med hvor-går-dette-forholdet-diskusjonen. Vi vil vite hva mannen føler om forholdet generelt, setter ham i en stol og ber han komme med alle detaljene. Problemet er at mange menn føler seg presset og urolige i slike situasjoner.

Spørsmålet i seg selv er ganske vagt og mange menn forstår ikke hva det er du faktisk spør om - er samtalen en innledning til selve bryllupsdiskusjonen eller vil du bare vite om han er fornøyd slik dere har det nå?

Selvfølgelig har alle menn en mening om forholdet de er i, på samme måte som alle kvinner har. Da er det bedre å ha en åpen kommunikasjon, hele tiden. På den måte kan dere begge uttrykke følelser i det de oppstår og behandle dem på en naturlig måte.

- Hva tenker du?
Det er mange kvinner som spør dette spørsmålet, spesielt i senga. Men dette kan være et veldig komplisert spørsmål for en mann. Ikke forhør deg om hans hemmelige fantasier så lenge han ikke ønsker. Hvis han ikke tar det opp med deg, er det fordi han ikke ønsker å dele dette med deg.

Men dersom han åpner seg, sørg for å tolerere fantasiene hans! Og husk at selv om fantasien hans har løpt løpsk, så betyr ikke det at han ikke bryr seg om deg.

Visste du at sex i badekaret er på toppen av unge menneskers sexfantasier?

- Foretrekker du gutta fremfor meg?
Mange gutter tilbringer mye tid med kameratene sine, noe en del kvinner synes er vanskelig. Hvis han skal ut med gutta vil kvinnen helst være med ut for å få bevist ovenfor henne selv at han elsker henne.

Sannheten er at mannen har behov for litt bonding med gutta, uansett hvor mye han elsker deg. Elsker du han virkelig lar du din kjære være den han virkelig er, og det betyr at du bør innfri behovene hans. Jo mer du innfrir behovene hans, desto mer vil han gi deg tilbake.

Ikke spør ham om detaljer. Et sunt forhold skal være et forhold der dere er såpass sikre på hverandre at dere ønsker å se hverandre lykkelige, uansett hvem dere er sammen med eller hva dere gjør.

Og nå som du vet hvilke spørsmål du skal unngå, her er tips om hvordan du tilfredsstiller mannen din.