Gratis til deg

Et nytt barnemagasin er ute i butikkene, og det koster ikke en krone.

©Bettina Brinkmann/MAXPPP - Berry/Indre, le 15/08/2005  -  ILLUSTRATION enfants    ****AUTORISATION OK**** Foto: MAXPPP
©Bettina Brinkmann/MAXPPP - Berry/Indre, le 15/08/2005 - ILLUSTRATION enfants ****AUTORISATION OK**** Foto: MAXPPP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Målet er å glede og underholde småbarnsforeldre. Vi tror et magasin som dette har vært etterlengtet i markedet, sier Marius Odland, ansvarlig redaktør i magasinet 013.

Barnemagasinet 013 er altså ikke for barn, men "et gratismagasin for alle som er nysgjerrige på produkter, trender og underholdningstilbud for barn mellom 0 og 13 år", heter det i pressemeldingen.

Råd om ernæring

Gratismagasinet 013 lanseres i disse dager over store deler av landet.
Gratismagasinet 013 lanseres i disse dager over store deler av landet. Vis mer

Magasinet er ikke ment å være en konkurrent til blader som Foreldre & Barn og Gravid, sier Odland.

- Nei, vi kommer ikke til å sammenligne oss med disse. De har mye tyngre og alvorligere saker. Vår oppgave er først og fremst å glede og underholde.
Odland trekker frem legespalten og ernæringsspalten som eksempler på stoffområder. Klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og barnelege Hans Henrik Odland vil begge ha faste spalter i bladet der de svarer på spørsmål om barns helse og ernæringsbehov.

Ikke overalt

Opplaget er på 20.000 eksemplarer, og magasinet vil bli tilgjengelig i Oslo, Asker, Bærum, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Bladet er i første omgang tenkt utgitt fire ganger i året. Distribusjonen går til alle butikker som har barn som målgruppe, i tillegg til cafeer, hoteller og venterom.

Ansvarlig utgiver av magasinet er Zebra Magazines.