Gratis telefon

Ipea og OneCall tilpasser seg billigstliste.

Publisert
Sist oppdatert

Det oppdages stadig nye kreative forsøk på å komme på toppen av listen over de billigste operatørene på Post- og teletilsynets liste, Telepriser.no.

Dette skriver DinSides søsterredaksjon Digi.no.

Tilpasser prissettingen

Teleoperatørene Ipea og OneCall står oppført som gratis fordi de gir kundene gratisminutter tilpasset det antallet Post- og teletilsynet mener er gjennomsnittsbruk.

Bransjenettstedet påpeker at teleselskapene lager produkter som gjør at de havner øverst på telelista.

Ring smart, spar 10.000 kroner

Gratis telefon


Post- og teletilsyn-sjef Willy Jensen har litt blandede følelser.

- Det er klart at mange tilpasser seg Telepriser.no, noe vi er lite glad for. Men skal konkurransen være fri, kan vi ikke styre dette, sier Jensen til Digi.no.

Samtidig er Jensen strålende fornøyd med tøff konkurranse.

- All priskrig er av det gode for forbrukerne, men hvis for mye blir er gratis, kan det føre til at mange selskaper kan falle fra. Det er mange av disse selskapene som har svak økonomi, men skulle de gå konkurs er det i og for seg greit, vi har i dag 33 mobilselskaper i Norge. Konkurransen får herje fritt og så vil dette stabilisere, påpeker han.

Spar tusener på utenlandssamtaler

Willy Jensen mener at markedet vil gå i en retning der en går bort fra å telle tellerskritt, og hvor en i stedet betaler en fastpris.

Les hele saken på Digi.no

AKTUELT


Merk: Både DinSide.no og Digi.no er en del av Aller Internett.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer