Gratis gleder på nett

Ny nettside holder oversikt over gratistjenester på nett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bestillgratis.no er en nok en nettside for deg som er glad i alt som er gratis.

Det er nemlig en rekke vareprøver og kataloger der ute som venter på at du skal bestille dem, for ikke å snakke om alle de gratis nettjenestene.

Det er det danske nettstedet Gratis-Ting.dk som lanserer Bestillgratis.no som er bygget på det velfungerende danske nettstedet.

Det fire år gamle nettstedet Gratis-Ting.dk har cirka 50.000 brukere hver dag, en rekke av dem er norske.

Hva finnes

Gratis er gøy! Illustrasjonsfoto: Tyler McCombs Foto: Tyler McCombs
Gratis er gøy! Illustrasjonsfoto: Tyler McCombs Foto: Tyler McCombs Vis mer


Vi har selvfølgelig vært inne på bestillgratis.no. Gratis ting er delt inn i følgende kategorier:

 • Bøker og blad
 • Hus og hage

 • IT og data
 • Barn og ungdom
 • Penger og økonomi
 • Ferie og reise
 • Bra tilbud?

  Vi begynner med det viktigste; penger og økonomi. Dette var en ganske skranten kategori; men her kan du lese et nummer av Økonomisk Rapport på nett, elektronisk, få gratis aksjeanalyse i 3 uker, få gratis barneforsikring - og gratis studentkort som skal gi rabatter. For å få barneforsikringen må du sette barnetrygden rett inn på en spesiell konto i Postbanken.

  Hus- og hagekategorien er litt mer innholdsrik; du kan få gratis ved, visittkort, stempler, notatbøker, måleskje, julekort - men ellers er det mest reklamemateriell som deles ut. Klistremerker, plakater og informasjonsbrosjyrer.

  Pluss i margen for tydelig merking av hva som er helt gratis, og det du må betale porto for - men foreløpig er dette litt for tynt. Kanskje det blir bedre med tiden - og din hjelp. Sidene skal oppdateres hver dag, med ting, konkurranser og spill. Det blir også egne medlemssider der brukere kan tipse hverandre.

  Mer gratis moro!

  En annen grunn til at Bestillgratis.no kan virke litt tynn, er sidene som allerede er oppe og går, der du kan finne gratis ting og bestille produktprøver. DinSide anbefaler Gjerrigknark.com.
  Prøv også: 101gratis.com.