Gratis annonsering for private på Finn.no

Annonsering på Finn Torget blir gratis fra og med i dag for privatpersoner.

<b>GRATIS:</b> Nå blir det gratis for privatpersoner å annonserer på Finn torget. Foto: KIRSTI ØSTVANG
GRATIS: Nå blir det gratis for privatpersoner å annonserer på Finn torget. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i vinter sa Finn.no at det skal bli gratis for privatpersoner å annonsere på Finn Torget, og i dag innføres endelig gratisannonseringen.

– Det vil føre til at flere legger ut annonser og at utvalget øker, sier Kaija Ommundsen, produktdirektør på Finn torget. Nordmenn er blitt mye flinkere til å kjøpe og selge brukt de siste årene, men vi mener at potensialet er enda større. Vi tror gratislanseringen vil gjøre at enda flere får interesse for å legge ut tingene sine for salg, noe som er positivt med tanke på miljø og gjenbruk, fortsetter Ommundsen.

Flere brukere

Blant annet tror Finn at flere unge vil benytte seg av annonsering, når tilbudet nå blir gratis.

– De har ikke like god råd som voksne og har derfor en annen betalingsvilje. Men de eier jo mange ting og har behov for å tjene noen ekstra kroner, sier Ommundsen, og understreker at unge brukere også har andre nettvaner og gjerne forventer at mye er gratis, alt fra musikk til apper.

Gratis annonsering skal kunne føre til en tre- til femdobling av antallet annonser, har Finn.no tidligere uttalt. Per i dag er det rundt 38.000 annonser som publiseres hver uke.

Fra 35 til 0 kroner

Fram til i dag har annonsering for privatpersoner kostet 35 kroner. Selv om denne inntekten forsvinner, har FINN tidligere uttalt at de ikke vil sette opp prisen på andre tjenester.

- Vi satser på andre inntektsformer, deriblant annonseinntekter og inntekter ved bruk av mobil betaling, som også skal lanseres i år, uttalte administrerende direktør i Finn.no, Christian Printzell Halvorsen, tidligere i år.

Du kan straffes for kjøp av tyvgods på Finn.no

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!