Gratis adapter i julegave

Med gratis adapter i julegave og mulighet til å vinne en bærbar Dell, sjarmerer Telipol seg til nye kunder, selv uten å toppe prislistene.

Julegaverushet fra Telipol startet allerede 1. desember. Litt langt nede i venstre spalte på startsiden SOL, ligger nå Telipols sjarmoffensiv.

"Delta i årets julekonkurranse! - Blant alle som svarer riktig på tre spørsmål, trekker vi ut en vinner av en bærbar PC fra DELL, til en verdi av 10.000 kroner". Konkurransen avsluttes på selveste julaften, og vi må følge med på SOL for offentliggjøring av vinnerne.

Selv en smaløyd og svært lite årvåken DinSide-leser vil kunne svare på de tre spørsmålene, så her er det bare å hive seg på.

Julegaven

Under det litt unøyaktige slagordet "Gratis bredbåndstelefoni" har Telipol også lagt inn muligheten for å bli Telipolkunde uten bindingstid, og motta en gratis adapter. Vår telefonkalkulator, som du finner hvis du trykker her, viser at uten prisen på adapteren, gir dette en gjennomsnittlig norsk husholdning telefonutgifter på 2.500 kroner for hele det første året. Tilbudet ender likevel ikke høyere opp i rangeringen enn sjette billigste alternativ.

Sjekk alle IP-prisene her
  1. Telefonkalkulator


- Det vil alltid være selskap som legger prisene så lavt at de topper prislistene, for å tiltrekke seg nye kunder. Men ser man på kostprisen, ligger de ofte på et uforsvarlig lavt prisnivå på lengre sikt, mener Christian Hagen, daglig leder for Telipol AS.

DS: Men hva har dere å tilby nye kunder, når det ikke er laveste pris?

- Vi følger opp våre nye kunder, og hjelper dem. Vi har som mål å være det enkleste og tryggeste alternativet på bredbåndstelefoni gjennom solid kundestøtte, sier Hagen.

DS: Hvordan arter denne støtten seg?

- Få dager etter at nye kunder har mottatt adapteren, ringer vi dem opp. Så hjelper vi dem til å installere per telefon, og avslutter med en test. Dette oppfølgingssystemet innførte vi etterhvert som vi skjønte at en mengde adaptere rett og slett ble liggende for lenge umontert hos nye kunder, som ikke så opp ned på adapteren, og trengte et mildt press for å koble seg på, sier Hagen.

Gratis adapter i julegave


Dermed er det sagt: Er du engstelig for aktivitetsnivået i romjulen, høres det ut som om du i det minste kan få én telefon:

Veilederen fra Telipol, som ikke gir seg før ip-telefonen virker.

Telipols julekonkurranse finner du hvis du trykker her.

Du finner den også her, i vår oversikt over nettjulekalendere.