Glem eksen på tre uker

Dumpet av kjæresten? Her er programmet som gir deg gnisten tilbake:

Kjærlighetssorg er traurige greier. Så da er det like bra at du kommer deg ut av uføret så snart som mulig.

Det er filosofien til den amerikanske treneren Elizabeth Trindade som har utviklet et eget treningsprogram for deprimerte og kjærlighetssyke.

Bedre selvbilde
- Jeg har vært gjennom både brudd og skilsmisser, og vet at da er det veldig lett å føle seg lite attraktiv.

- Men med dette treningsprogrammet skyter selvfølelsen i været, i tillegg til at treningen hjelper til med å utløse kjemikalier i hjernen som gjør at vi føler oss bedre, sier Trinidade til magasinet Happen.

Er du klar til å starte på nytt og finne en ny og bedre partner? Slik finner du den store kjærligheten:

Bruker stygge ord
Treningsprogrammet består av en daglig økt som starter med kampsport-aktige øvelser. Men i stedet for å messe på gamle asiatiske ritualer, skal du rope ut din frustrasjon over drittsekken mens du slår og sparker i luften.

Etter utladningen skal deltakerne sitte sammen og prate om hvordan de føler seg etter bruddet. Treningen avsluttes med litt strekk og bøy og gjennomføres hver dag i tre hele uker.

- Man sier at det tar tre uker å bryte en dårlig vane eller avhengighet. Det tar også tre uker å se resultatene av treningen og se at kroppen kommer i bedre form. Så dersom du gjennomfører programmet, vil du til sist være i fysisk og psykisk knallform til å komme deg tilbake til datingen igjen, mener Trindade.

Sliter du med å glemme ekskjæresten? Her er fem tips som gjør bruddet lettere:

 

Mozon.no, 30.08.2006