(Faksimile: Finn.no)
(Faksimile: Finn.no)Vis mer

Gjør penger på Flax

En mann fra Østlandet skal ha bydd 20.000 kroner.

Raymond Johansen (37) fra Stokke selger et halvskrapt Flax-lodd til høystbydende, og en person fra Østlandsområdet skal ha kommet med et bud på 20.000 kroner for Flax-loddet, ifølge selgeren selv.

- Jeg avslutter ikke annonsen før vedkommende har kommet med pengene i morgen ca. kl. 08.10. Skulle det ha kommet inn andre bud i mellomtiden, vil jeg vente med å besvare dem før jeg ser at kjøperen dukker opp i morgen onsdag. Jeg har pratet med ham på telefon og han virker veldig troverdig. Så får vi se, sier Johansen til DinSide.

Les også: Vant millioner - nektet å ta imot premien

1:70 sjanse for å vinne

Raymond Johansen selger et halvskrapt Flax-lodd på Finn.no Foto: privat
Raymond Johansen selger et halvskrapt Flax-lodd på Finn.no Foto: privat Vis mer

Selgeren har skrapt 2 av 9 tall, og de to første tallene viser begge 1 million kroner. Ifølge professor i matematikk Helge Tverberg er sjansen for å vinne 1 million kroner på loddet, 1:70, eller 1,4 prosent.


- Hvis man antar at alle milliontallene i Flax-loddene er tilfeldig spredd utover loddene, kun kontrollert slik at det ikke blir flere enn ett vinnerlodd pr. million lodd, så vil sjansen være på 1 over 70 når man allerede har skrapt fram to av ni tall med millionbeløpet, forteller Helge Tverberg til tv2.no.

Les også: Ble lottomillionær to ganger på fire uker - med den samme rekka!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sommerfugler i magen

Johansen selger loddet til den som er villig til å betale mest, men vil ha kontraktsfestet at han skal ha 100.000 kroner av kjøperen hvis vedkommende faktisk vinner en million kroner på loddet.

- Jeg kjøpte FLAX-loddet på Rimi på Sem utenfor Tønsberg, og da jeg kom hjem og skrapte frem 1 million to ganger, stoppet jeg og kom til å tenke på en fyr som hadde lagt ut Flax-loddet sitt på finn.no. Han hadde fått 20.000 kr i bud på loddet sitt, men selgeren trakk seg på grunn av for stort press, etter det jeg har lest. Jeg tror ikke det ble noen gevinst på loddet hans, sier Johansen.

Han ville prøve å selge sitt eget lodd, men innrømmer at han nå har litt sommerfugler i magen. Vedkommende som har lagt inn bud på loddet, skal skrape loddet på direkten på Johansens morgenshow på Radio Tønsberg.

Det er ikke første gang noen selger halvskrapte Flax-lodd på Finn.no. Les mer