Gjør mannen glad!

Vil du ha en mann som våkner om morgenen med et smil om munnen? Her er tipsene som gjør mannen glad:

Er du ute etter å ta vare på forholdet ditt, og gjøre mannen din lykkelig og glad? Da bør du lese listen under, som blant annet gir svar på om menn virkelig foretrekker et vakkert ansikt og en deilig kropp.

Har du ennå ikke funnet kjærligheten? Slik finner du den:

1. Sjarm
Hvis jenta får gutten til å smile, så er det fordi hun har sjarm - noe som kan få henne til å komme seg ut av enhver situasjon. Det er sjarm som gjør at gutta lar seg lokke av kvinner med normalt utseende fremfor de enestående vakre. Og sjarm er det som gjør at gutta klarer å finne seg en ny dame hvis han først har blitt dumpa.

2. En flott kropp
Det er ikke alltid gutta innrømmer dette, men når de går nedover gaten med sin kjære, så ønsker de å vise henne frem. Men hva er det de ønsker å vise frem? Jo det er kurver og en full figur, ifølge nettstedet ivillage.

Og enda en god grunn til å satse på figuren: Timeglass øker fruktbarheten.

3. En pent ansikt
Dette er noe som sakte men sikkert kan forsvinne med tiden, for kvinnehud har en tendens til å eldes raskere. Likevel liker gutta et ansikt som er pent å se på og som gjør godt for øynene, og er i stand til å opphisse alt mulig annet.

Slik holder du huden ung!

4. Ærlighet og tillit
De mest vellykkede forholdene er bygget på ærlighet, oppriktighet og tillit. Alt annet tilsvarer å bygge hus på kvikksand. Men husk at hvis kvinnen skal være ærlig mot deg, må du være ærlig mot henne også.

5. Respekt
Det siste en mann ønsker er en kvinne som skuffer ham eller gjør narr av ham offentlig. Menn er vanligvis svært stolte vesener, og er meget sensitive til kritikk. Men hvis det er gjort på riktig måte, kan konstruktiv kritikk fra rett person få mannen til å føle seg både som en bedre mann, far, elsker, bror og menneske.

Og for dere gutter: Husk å ta med dette videre neste gang dere snakker sammen også. La henne snakke ferdig, og gi henne den oppmerksomheten hun trenger. Og husk: Respekt i et forhold handler ikke om å tie, men både om gi både ris og ros.

6. Humor
Dette er blant førsteprioritetene hos menn. Gutta jobber hardt, de holder ut med oss kvinner, og dermed trenger de en som kan få dem til å trekke litt ekstra på smilebåndet, særlig når ting ser dystert ut. Får du gutten din til å le når han er trist og lei, ja da har du gjort jobben.

Men er det kvinnen som skal få mannen til å le, eller vise versa? Å få kvinnen til å le er godt for mannens ego, men samtidig er det å sørge for et smil på guttas ansikt noe av det beste de kan tenke seg.

7. Intelligens og selvtillit
Det heter seg at menn i tidligere generasjoner foretrakk smarte kvinner, men sannheten er nok egentlig at menn ikke var ute etter overintelligente kvinner, som kan være vanskelig å temme og kontrollere. I tillegg kan de være ustabile og kravstore, ifølge nettstedet ivillage. I dag er ting annerledes. Nå har gutta modnet litt og foretrekker å ha en sterk allianse med sin utkårede, som lærer dem noe og som gir dem det lille ekstra.

Bli smartere i sengen også!

8. Ambisjoner og drivkraft
Gutta liker kvinner som utfordrer tankene deres, vekker følelsene deres på en positiv måte og som får forholdet til å kjennes som en god investering. Kvinner som er for viljesterke er ofte stae og dette kan bli svært frustrerende for en mann. Men hvis kvinnen kjemper slagene sine på en diplomatisk måte, kan hun være verd å ha med på samme lag.

9. Hjerte av gull
De fleste kvinner er egoistiske på gode dager og onde på dårlige dager, skriver ivillage. Hvorfor i alle dager lar menn seg friste av dette? Mange menn blir behandlet dårlig, men likevel går de tilbake til kvinnen de sier de elsker.

Men hvis du er kvinne og ute etter å beholde mannen din for evig og alltid, er det et hjerte av gull som gjelder. Da sørger du for å gi ham nok medlidenhet, oppriktighet, varme og hengivenhet til å nå toppen. Men husk å være snill tilbake, for hvis ikke, vil noen andre garantert være det, og det vil få ham til å stikke av.

10. Kjærlighet
Selv om det er mange forskjellige ting som gjør menn glade, så er det til syvende og sist ekte kjærlighet mannen er ute etter.

Her er ti tegn på ekte kjærlighet

Problemer på hjemmebane? Slik redder du forholdet!

 

Mozon.no, 07.12.2006