Gjør et kupp på luksusvarer

På Gilt.com finner du designervarer til reduserte priser. Men luksus koster, selv på salg.

Først til mølla! Nye tilbud legges ut på faste tidspunkt hver dag.
Først til mølla! Nye tilbud legges ut på faste tidspunkt hver dag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I begynnelsen var medlemskap i Gilt like eksklusivt som varene de selger, åpent kun for spesielt inviterte. Etter hvert kunne hvem som helst registrere seg på siden, og i dag har Gilt over 3,5 millioner medlemmer fra hele verden.

Slik fungerer det

Hver dag åpner dørene til nye merkevaresalg, og her er det først til mølla som gjelder. Legger du et produkt i handlekurven, har du 10 minutter på å bestemme deg før noen andre får sjansen. Det er ment å minne om et såkalt «sample sale», det vil si utsalg av vareprøver, men er tilgjengelig for alle på nett.

Gilt spenner over en rekke kategorier for menn, kvinner og barn. Her finnes også reduserte priser på eksklusive reisemål over hele verden, under kategorien Jetsetter. På det glamorøse boutique-hotellet, The Arch i London, kan du spare 3 000 kroner for tre døgn i et executive-rom i slutten av august. Og det kan jo komme godt med i det som nettopp ble kåret til verdens dyreste by.

God brukeropplevelse

Selv med frakt og moms inkludert blir denne skinnvesken fra Gryson 30 prosent billigere enn ordinær utsalgspris.
Selv med frakt og moms inkludert blir denne skinnvesken fra Gryson 30 prosent billigere enn ordinær utsalgspris. Vis mer


Med bakgrunn fra DoubleClick og eBay, har grunnleggerne av Gilt Groupe lagt ned mye ressurser i å utvikle en velfungerende plattform. Dette kombinert med Gilts avtaler med de kjente motehusene har ført til stor popularitet i USA.

Les også: Disse nettbutikkene er mest populære blant nordmenn.

Så mye kan du spare

Generelt er varene priset 40-60 prosent under veiledende utsalgspriser, men de fleste produktene er dyrere enn grensen for innføring av varer momsfritt til Norge. Gilt tar seg derimot av innkrevingen av både moms og toll idet du betaler for bestillingen, slik at det er enkelt å se den totale kostnaden før du betaler.

Sjekk om du kan gjøre noen kupp her.