Gi oss en levende lommebok

Mesteparten av lønningene går til husleie, strøm og telefon. Men hva er det vi egentlig vil bruke pengene på? Gi oss fire dager i et shoppingparadis og en sjarmør/fristerinne som kan betale.

Bakgrunnen for vår artikkel er denne: Vi vil på shopping.

Problemet er at det ikke holder med Hennes & Mauritz og andre butikker med priser tilpasset vår lommebok. Derfor må vi heller tilpasse lommeboken til shoppingen. Hvordan kan vi gjøre dette?

DinSide har kommet med mange gode råd om hvordan man kan bli velstående ved å ta en god utdanning eller få seg en godt betalt jobb. Men vi er ikke spesielt tålmodige, og har sittet og vridd hodene våre etter andre alternativer.

Trendbyen Stavanger kan selvsagt by på det nyeste nye på alle områder.
Trendbyen Stavanger kan selvsagt by på det nyeste nye på alle områder. Vis mer

Så slo det oss: Er det mulig å gjøre det på gamlemåten - å bli rik ved å finne seg en rik partner?

Først tok vi en gjennomgang av 16396>riksmannsbutikkene i de enkelte byer, deretter la vi ut på bar til bar-runde på jakt etter mannen med lommeboken og kvinnen med kredittkortet.

I dag kan du bli med på jakt etter 16407>oljemillioner i Stavanger og torsdag kan du følge turen vår til Bergen. I neste uke kan du bli med på sjekker'n i Oslo, og til slutt forsøker vi å finne Røkkes overmann, en rik fisker/fiskerinne i Tromsø.