Utnytt priskrigen! Du kan si opp avtalene til nyttår og tegne et helt annet abonnement dersom du ønsker det. Foto: DinSide
Utnytt priskrigen! Du kan si opp avtalene til nyttår og tegne et helt annet abonnement dersom du ønsker det. Foto: DinSideVis mer

Full priskrig om mobilkundene

Stadig bedre tilbud kan spare deg for tusenvis.

Vi rekker knapt å skrive en artikkel om mobilprisene her på DinSide før en konkurrent er ute med et nytt mottilbud. I første omgang dreier det seg om såkalte pakker eller avtaler som nå pushes av de mindre mobilselskapene Tele2, One Call og Chess.

I forrige uke omtalte vi de gode tilbudene fra Tele2 og One Call der du har mulighet til å bruke mobiltelefonen så mye du vil ut året for et par hundrelapper.

Tele2 svarer Chess

Nå har mobilselskapene senket prisene ytterligere. I dag varslet Chess at de lanserer Chess Sjakk Matt der du kun betaler 99,- ut året uansett hvor mye du ringer, surfer eller tekster.

Like etterpå fikk vi beskjed om at Tele2 svarer konkurrentene og forsterker Superdealen ytterligere ved å sette ned prisen fra 189 kroner til 89 kroner ut året.

Utnytt konkurransen

Abonnementer i seg selv har ikke bindingstid, bindingen gjelder bare dersom du kjøper en subsidiert mobiltelefon. Derfor bør du som forbruker aktivt utnytte konkurransen som nå presser prisene i mobilmarkedet.

Både Thomas Sandaker i One Call og Christian Sæterhaug i Tele2 har tidligere uttalt at de ønsker å ta markedsandeler fra de store aktørene Telenor og NetCom.

Merk deg at pakketilbudene bare gjelder frem til 1. januar 2011. Da står du imidlertid fritt til å velge et nytt mobilabonnement. Også når den tid kommer, bør du undersøke hva som virkelig er den beste avtalen du kan få med ditt mobilforbruk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

>>>Prøv MOBILKALKULATOREN

Ikke bare konkurrenter

Men One Call og Tele2 er ikke bare konkurrenter, de er også partnere. One Call eies av Network Norway, et tredje mobilnett som allerede er i bruk i Norge.

Etter det DinSide kjenner til samarbeider Tele2 og Network Norway om utbygging av dette nettet. Tele2 har foreløpig ikke overført sine kunder til dette nettet, men leier i dag nett av NetCom.

Ludo Terningkast 6 - også ekstremt billig