Frustrerte VM-fruer

Tusenvis av sommerkåte kvinner lever med en mann som er klistret til sofaen under fotball-VM. Slik forfører du fotballidioten:

Har du ambisjoner om litt hænky pænky med husbonden på lyse sommerkvelder? Da bør du i alle fall være advart: VM får ikke gutta i sexy humør.

Aller verst er det dersom favorittlaget taper. Men andre faktorer som langdryg øldrikking, dårlig kosthold og kompiser på besøk bidrar heller ikke til sexy stemning i TV-stua.

LES MER HER: REDD FORHOLDET UNDER VM

- Uansett om du stripper eller danser rundt i en liten g-streng, kan du ikke regne med at han oppdager deg dersom det er fotball på TV. En mann bør ikke avbrytes når han holder på med noe som interesserer ham, da blir han bare irritert.

- Det handler om å akseptere at han nå går inn i sin egen verden i fire uker. Så får du heller finne ut av hvordan dere kan ha det godt sammen allikevel, mener den danske sexologen Joan Ørting, i følge avisen Ekstrabladet.

Men norske eksperter er ikke like kritiske:

- Det er helt sikkert noen igjen av den gammeldagse fotballidioten som ser hver eneste kamp med potetgull, øl og beina på bordet. Og samtidig finnes det sikkert mange koner med krøllruller i håret som truer med kjevla. Men heldigvis er jo bildet de fleste steder mer nyansert, sier Margrete Wiede Aasland som er spesialist i sexologisk rådgivning.

Er du blant fotball-enkene som lurer på hvordan du kan lure til deg en kosestund i konkurranse med Argentina, England og Brasil? Her er tipsene du trenger:

1) Vær tålmodig
Selv om det er VM, spilles ikke kampene døgnet rundt. Siste fotballkamp er ferdig senest klokka elleve hver kveld, da er det fortsatt litt tid til sengekos.

2) Sexy supporter
Du kan ikke vinne over VM. Men du kan spille med. Kjøp en ettersittende drakt med fargene til Brasil eller England og sjekk TV-programmet for riktig timing av overraskelsen.

3) Taktikk i pausen
Du vil neppe få oppfylt drømmen om en oppmerksom og romantisk elsker midt under kampen. Men om du kan nøye deg med en småfull og lystig herremann med potetgull i munnviken, bør du satse på pausen. Den varer i nøyaktig ett kvarter, så om du trekker fra ølhenting og påfyll av snacks, har du hele tretten minutter til overs i sofaen.

4) Tøffe forhandlinger
De fleste menn kan få et bittelite stikk av samvittighetskvaler etter åtte timers fotballmaraton i sofaen. Det kan du utnytte. Gjør en deal om at han kan se så mye han vil, bare han setter av en eller to fotballfrie kvelder hvor HAN skal diske opp med en romantisk middag.

5) Selvbetjening
Om alt annet skulle svikte, kan du jo trøste deg selv frem til VM-finalen i juli. Her er fotball-enkenes trøst:

 

Mozon.no, 12.06.2006