VG, Dagbladet, to croissanter og et ferskt brød lørdag lørdag klokka halv ett. Perfekt start på dagen etter julebord! Foto: Synne Hellum Marschhäuser
VG, Dagbladet, to croissanter og et ferskt brød lørdag lørdag klokka halv ett. Perfekt start på dagen etter julebord! Foto: Synne Hellum MarschhäuserVis mer

Frokost på døra

Omtrent bedre enn frokost på senga.

Denne lørdagen fikk vi en meget god start på dagen. Halv ett på formiddagen, dagen etter julebord, dukket det opp en pent kledd herremann på dørterskelen. Med seg hadde han en tøypose fylt med croissanter, ferskt brød, VG, Dagbladet og to pent brettede servietter.

Vi bestilte nettbutler tidligere denne uken. På grunn av de dårlige tidene føltes det naturlig å bestille billigste frokostvariant, for 250 kroner. Pålegg og kaffe stod vi for selv. Tjenesten ga også mulighet til å bestille ekstra godsaker også, som sjokolade, kaffe og ekstra aviser.

Les også: Luksuskino i krisetider

- Wow! Brødet er enormt! Og utrolig mykt ... Disse croissantene blir sikkert gode med sjokoladepålegg på, sier Frokostvenn 1.

- Det er jammen ikke feil! Deilig å starte dagen med ferske aviser og "nybakt" brød uten å gå på butikken, sier Frokostvenn 2.

- Utrolig søt bag! Sier Frokostvenn 1, og sikter til handlenettet som kom med frokosten. Svart og hvitt med påskrevet "Din Butler", med søte små smokinger på.

Tidligere har vi skrevet om blant annet Kleinservice.com, som rydder opp etter festen. Les hele saken her

Frokost for luksusdyr

Ja, vi er lettsjarmerte, men det er ingenting å utsette på godt brød og luftige croissanter, annet enn en pris som ikke er for lommebøker flest. Vår frokost var ment for 1-2 personer, men det hadde fint vært nok til Frokostvenn 3 og 4 også, så lenge de ikke hadde ønsket seg croissant ...

På Nettbutlers hjemmeside kan man bestille frokost til enhver anledning, og etter 13. desember kan man bestille julefrokost.

Du kan også bestille 'Sydlandske morgentimer', frokost med blant annet parma- eller serranoskinke, druer, brie, fikenmarmelade, aviser og selvfølgelig brød, pris fra 790 kroner.

Det er også mulig å bestille luksusfrokost, med de produktene det innebærer. Eller kontinental hotellfrokost på døra, anyone?

Les også: Det er ikke finanskrise under dyna

NB! Bestill helgefrokost en lørdag, for da får du både Dagbladet Magasinet og VG Helg.