Flyr London - Torp for 376 kroner!

Aldri før har det vært billigere å fly mellom England og Norge. 376 kroner er alt Ryan Air tar for å bringe deg fra London til Torp ved Sandefjord. Det er rimeligere enn drosjeturen Oslo - Gardermoen.

29.90 pund eller 376 kroner koster det å kjøpe enveisbillett fra Stanstead til Torp med Ryan Air. Sannsynligvis den rimeligste prisen noensinne på strekningen England - Norge.

Riktignok har billetten noen restriksjoner, men de er ikke mange. Du må reise fra London på mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Billetten må bestilles minimum tre dager før avreise og det må være tilstrekkelig antall ledige plasser igjen på flyet. Når antall bestilte plasser overstiger 70 prosent på den aktuelle avgangen faller tilbudet bort.

Da DinSide sjekket tilgjengeligheten neste uke fikk vi tilbud om plass på alle de aktuelle dagene.

Kontorleder Tone Hammer ved Ryan Airs kontor på Torp opplyser at billetten høyst sannsynlig vil være i salg ut året.

Men hva skal du så med en énveisbillett? Som oftest er de aktuelle for nordmenn på vei hjem fra lengre utenlandsopphold. Men med en pris på 376 kroner er billetten høyaktuell for nordmenn som oppholder seg i England og som velger å forlenge eller forkorte oppholdet slik at returdelen av den opprinnelige tur-retur billetten blir ubrukelig.

Ikke like billig andre veien

Énveisbilletten fra Torp til Stanstead er dessverre ikke like rimelig. Med en pris på 1.309 kroner koster de to énveisbillettene 1.685 kroner til sammen. Skal du begge veier er det derfor mer gunstig å velge Ryan Airs tur-retur billetter som begynner på 990,- kroner.

Sammenligning énveisbillett England-Norge
RangeringSelskapPris
1Ryan Air376,-
2British Airways3.142,-
3Braathens3.255,- (767,- hvis du er under 26 år)
4SAS/British Midlands3.620,- (1.860,- hvis du er under 26 år)
5Color Airtilbyr ikke enveisbilletter