Flykaptein lager bensinkrig

Vi fortsetter konkurransen om hvem som har rapportert flest priser - og vinneren er intet annet enn suveren.

Ny måned

Flykaptein lager bensinkrig

Tradisjonen tro kårer vi hver måned den beste og flinkeste bensinrapportøren. Og da vi netopp har passert et månedsskifte, er vi klare med nye og avslørende tall.


Den heldige - og ikke minst flinke - rapportøren vinner et årsabonnement på bilbladet Autofil. Abonnementet er sponset av både DinSide og Autofil.

Vi tror, og håper på, at jo flere som rapporterer priser, jo mer konkurranse vil det bli mellom kjedene og stasjonene. Og med konkurranse kommer lavere priser til forbrukerne.

Trykk her for å se dagens bensin- og dieselpriser.

Gjengangeren

Som vår mest flittige rapportør i mars måned, finner vi en gjenganger fra februar måned.

For flykaptein Roger Fallås fra Åsgårdstrand er fremdeles i toppklasse. Vi mistenker ham for å fly forbi stasjonene når han rapporterer priser - for å få med flest mulige på minst mulig tid. Med totalt over 1.700 prisrapporteringer i mars, er han så absolutt i særklasse.

Men det er kanskje ikke så morsomt å få enda et abonnement på bilbladet. Har du eventuelt en venn som du kunne tenke deg å glede med premien?

- Ja, faktisk har jeg en ung jente i familien som er svært interessert i biler, og det er jo kanskje litt uvanlig. Jeg synes at hun skal få abonnementet, fordi hun er så interessert, fastslår Fallås.

Dermed er et abonnement nå på vei til Rogers unge venn.

NB. Vi gjør oppmerksom på at vinneren kåres ut fra "unike rapporteringer". Det vil si, hvis man legger flere like priser inn i løpet av dagen, teller dette bare for én.

At alle rapportørene våre gjør en formidabel jobb, er ganske så sikkert. For i mars fikk vi inn rundt 6.500 priser på bensin og diesel - og fortsetter dette i samme tempo, tilsvarer det nesten 80.000 priser på ett år.

Vil du hjelpe til?

Er du ikke rapportør fra før, men ønsker å hjelpe og få muligheten til å vinne den månedlige premien, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører.

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Når brukerne logger seg inn på rapporteringssiden, vil de få denne forklaringen på hvordan de kan rapportere via SMS:


    Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

    For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

    Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

    Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.

Hvis du allerede er registrert som rapportør:

Innlogging til bensinprisdesken.