Fire tegn på at han er gifteklar

Er du usikker på om kjæresten din går med giftetanker? Her er tegnene som avslører ham.

Drømmer du om at kjæresten din skal fri? Da er det gode nyheter og dårlige nyheter. Den gode nyheten er at du kan droppe manipuleringen, smigeren og hintene. Den dårlige nyheten er at det ikke er noe i verden du kan gjøre for å fremskynde prosessen. Det er ikke dermed sagt at det aldri kommer til å skje: Menn forelsker seg og gifter seg hver eneste dag. Men mannen har sin egen biologiske klokke.

Først når han føler seg klar kan du høre kirkeklokkene ringe. Det er med andre ord bortkastet tid og energi å forsøke å overtale en mann med gifte-fobi om at du er det beste som har skjedd ham (selv om du faktisk skulle være det). Se heller etter en som ikke behøver å overtales…

Kvinnene fra serien ”Sex and the City” sammenliknet en gang en gifteklar mann med en taxi: ”På et visst tidspunkt i livet er han klar til å binde seg. ”Ledigskiltet” lyser og den neste kvinnen i hans liv får ring på fingeren. Vi er heldigvis i stand til å se forskjellen på en mann som har tent skiltet og en som farter rundt i mørket”.

John Malloy er forfatter av boken “Why Men Marry Some Women and Not Others”. Her forteller han om hvilke tegn du kan se etter hos både gifteklare og ikke-gifteklare menn:

Hans tid som partyløve er over:
Malloy intervjuet 2500 gifteklare menn i alderen 17 til 70 år, og alle ga uttrykk for en følelse av utilpasshet på sjekkesteder hvor de vanket tidligere.

Han er økonomisk selvstendig:
De fleste menn ønsker å skape økonomisk trygghet som et fundament før de stifter familie.

En tidligere studie viser at det lover godt for lommeboka å gifte seg.

Han innser at han ønsker å bli far:
- De fleste menn ønsker å kunne lære sønnen typiske aktiviteter som å fiske og spille fotball, forklarer Malloy.
Gjennom studiene har han sett at alder kan spille en stor rolle i forhold til mannens ønske om å gifte seg og stifte familie.

Han er kjæresten din i navnet, men ektemannen din i sjelen:
Når en mann er klar for å gifte seg, begynner han å te seg som en ektemann. Han vil for eksempel legge fremtidsplaner, han introduserer deg for sine venner og sin familie, og han blir levende opptatt av å dele små og store ting i hverdagen med deg.

Det er tull at motsetninger tiltrekker hverandre, ifølge eksperter.

Han er ikke gifteklar hvis:

Han sier at han ikke er interessert i å binde seg.

Han kjøper seg porsche. Eller tilsvarende objekter ingen mann med tanker om giftemål og familie ville finne på å skaffe seg.

Han kaller sine gifte venner for tapere.

Han til stadighet bringer deg til tårer. Dersom han ikke er til å stole på, er voldelig, lyver eller er utro, bør du bryte opp først som sist.

Kilde: ivillage.com

 

Mozon, 11.03.2006