Finn telefonterroristen

Trenger du støtte i din ensomme kamp mot telefonselgere? Nå er hjelpen litt nærmere.

De tusener på tusener som ukentlig flekker tenner over én uønsket telefonselger til, har nå fått sin støtte på internett.

På nettsiden www.telefonterror.no kan du nå finne nummer til telefonselgere og markedsundersøkere - i alle fall hvis noen før deg har registrert nummeret.
Du kan også legge inn nummeret som forstyrret ditt privatliv, slik at andre kan dra nytte av hva du har funnet ut, om både nummeret og selgerens oppdragsgiver.

- Målet vårt er at dette verktøyet skal gi forbrukere og firmaer mer makt til å velge hvem de ønsker å bli kontaktet av per telefon.

Nå kan du gjøre noe med aggresjonen din overfor ubudte telefonselgere.
Illustrasjon: Per Ervland Foto: Illustrasjon: Per Ervland
Nå kan du gjøre noe med aggresjonen din overfor ubudte telefonselgere.
Illustrasjon: Per Ervland Foto: Illustrasjon: Per Ervland Vis mer


Telefonterror.no har dessverre ingen makt til å hindre telefonselgere i å ringe deg, men listen gjør det enklere å la være å svare dersom de ringer,
skriver initiativtaker Bjarte Aune Olsen, som til daglig er informasjonskonsulent ved Lovisenberg sykehus.

Savnet selv

Aune Olsen bekrefter at tjenesten ikke er noe stort overskuddsforetak, men heller kan betraktes som en ideell tjeneste. I egenomtalen på siden anslås det imidlertid at det i gjennomsnitt gjøres et nytt søk på siden hvert 24. sekund.

- Jeg irriterte meg over uønskede telefonselgere selv, og begynte å legge ut numrene deres på siden, forklarer han.

- Jeg fikk etterhvert en god del henvendelser fra likesinnede, som fant frem til meg via google. Det endte med at jeg til slutt laget siden april 2006. Den var vel i grunnen en tjeneste jeg hadde savnet selv, sier Aune Olsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her finner du numrene du bør lagre på din telefon: www.telefonterror.no