Finn din beste nettbank

Du kan nå tilpasse DinSides nettbankundersøkelse til ditt eget bruksmønster og finne den nettbanken som er best for deg.

DinSide har ved to anledninger foretatt en undersøkelse av prisene for å benytte nettbanker. Siden det påløper gebyrer for hver transaksjon, immeldingsavgift og ofte andre gebyrer, har DinSide definert et visst gjennomsnittlig bruksmønster som har dannet utgangspunktet for undersøkelsen.

Gitt dette mønsteret, har Storebrand begge ganger vært best. Det har de først og fremst sine høye innskuddsrenter å takke for. Alle som skal ha internettbank må nemlig ha lønnskonto i den samme banken.

Det hjelper ikke med lave kostnader for selve nettbanken om den lønnskontoen du må ha gir veldig lave innskuddsrenter. Vi har derfor sett på hele kundeforholdet, og trekker innskuddsrenten fra kostnaden ved nettbank.

Men det er ikke sikkert DU har så høye innskudd. Og det kan hende du har behov for å sende langt flere regninger enn dem som ble benyttet i det gjennomsnittlige bruksmønsteret. Som du snart vil de i kalkulatoren, kan din rangering bli helt anderledes.

Prøv selv:

Den nye Nettbankkalkulatoren
.