Fiks ferdige julegaver

Ingenting er vel så enkelt som å få gaven ferdig innpakket og direkte levert til mottager. Men det er det ikke alle nettbutikkene som har forstått.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Beklager, men det kan vi ennå ikke tilby via nettet, sier Erik Trevor, butikksjef hos AkersMic i Kongens gate. Vi håper imidlertid å ha en slik løsning på plass til neste år.

- Vi har imidlertid en egen postordreavdeling hos oss, kontakter du dem kan vi nok sende pakken dit du vil, og ellers være behjelpelig med bl.a. gavekort, avslutter Trevor.

Heller ikke hos Elkjøp eller MySpaceWorld kan du bestille gavelevering.

- Nei dessverre, det går ikke hos oss, bekrefter kundeservice hos MySpaceWorld.com. Her må din bestillingsaddresse og leveringsaddresse være lik for at ordren skal gå igjennom systemet.

- Dette har vi gjort for å sikre oss mot falske bestillinger. Det er mye enklere å kontrollere at du faktisk har gjennomført en reell bestilling når vi kun har en adresse å forholde oss til. Det kan imidlertid tenkes at vi vil legge til en slik mulighet, men det vil i så fall tidligst skje neste år.

Her får du innpakning og gavelevering

 • - Vi tilbyr gaveservice på alle våre produkter, sier Ragnar Rokstad fra Mathilde.no.

  Dvs. at varene blir levert til den mottageren du vil, samt at vi pakker den inn, og om ønskelig sender med en egen hilsen.

  - Det blir flere og flere som oppdager hvor lettvint det er og dessuten sparer de penger. Hyggelig er det også å konstatere en klar tendens til at stadig flere småbarnsforeldre ikke er redde for å betale med kort, avslutter Rokstad.

  Mathilde selger bl.a. klær og leker til spebarn, gutter og jenter. Har også bokavdeling.

 • Lothes bokhandel

 • Hos Bokkilden får du levert til hvem du vil, men det ser ikke ut som om de pakker inn gavene.
 • Hos Haugen bok kan du for eksempel få fire innbundne Harry Potter bøker gavepakket og levert til den adressen du vil.
 • FreeRecordShop leverer og pakker CD-plater og DVD-filmer