Fikk pupper av staten

Gaven til to kvinnelige sjøfolk skaper bølger.

Publisert
Sist oppdatert

En plastikk-kirurg har for skattebetalernes penger utført brystforstørrende operasjoner på en 25-årig og en 32-årig kvinne fra det australske sjøforsvaret. Det skriver BBC, ifølge jp.dk.

Det australske Labour-partiet krever nå en redegjørelse.

Tre kvinnelige soldater blir ydmyket

Ikke for å være sexy

Dette har - ikke overraskende - skapt høye bølger i den australske marinen, og Labour-partiet stiller altså også spørsmål ved om dette virkelig er noe som skattebetalerne må være med å finansiere.

Marinen forsvarer beslutningen med at operasjonene er utført etter nøye undersøkelse av kvinnene. De skal ha hatt det veldig dårlig psykisk, grunnet små bryster.

- Vi ser på de overordnede behovene hos vårt personell, både det psykiske og det fysiske behovet, sier Andrew Nikolic i det australske sjøforsvaret til BBC.

Han understreker at slike operasjoner ikke automatisk blir betalt av forsvaret, og kaller det også fornærmende mot alle ansatte i det australske forsvaret, at saken er blitt fremstilt som om at kvinnene får denne operasjonene for å bli mer sexy...

Hva mener du? Si din mening i debatten under.

Kilde: jp.dk og BBC.

Mer jobbstoff:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer