Fete DVD-filmer

TV-KOS: Om ikke sommeren har kommet er det ingen katastrofe. For selv om det ikke er lett å erstatte grilling i skjærgården, kan du trøste deg med hjemmekino og ferdigpizza. Her er våre DVD-tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Selv om kalenderen sier sommer og sol, har ikke værgudene vært helt enige. Men ikke la lyn og torden ødelegge feriestemningen.

Dårlig sommervær er nemlig god butikk for handelsstanden, og her er noen av DVD-titlene du kan kose deg med.

Filmene

Er satt sammen etter en butikkrunde, og krydret med våre inntrykk. Vi har selvsagt sett alle filmene.

Trykk på lenkene til høyre for å se hvilke filmer vi anbefaler deg.

NB: Vi har ikke skilt mellom filmer i sone 1 og sone 2 format.

Ringenes Herre

image: Fete DVD-filmer
image: Fete DVD-filmer

Den første DVD-utgaven av kassasuksessen Ringenes Herre kommer først i begynnelsen av august. Men allerede nå er det liten tvil om at dette blir en av årets største DVD-titler. Filmen kan allerede nå forhåndsbestilles fra de aller fleste nettbutikkene, i følge alle de forhandlerne vi har vært i kontakt med er pågangen stor.

Historien skal være velkjent for de fleste, men her følger likevel et lite resyme.

Innhold: I den første filmen møter du den sjenerte hobbiten Frodo, som arver en ring fra sin adoptivfar, gamle Bilbo. Den unike ringen er en magisk smidd gullring med ubegrenset makt, som vil kunne skjenke Sauron, mørkets hersker i Mordor, makten til å herske over hele Midgård og slavebinde alle dets skapninger.

Det eneste som kan stoppe ondskapen er om Frodo og hans lille gruppe av trofaste venner klarer å fullføre sitt oppdrag - nemlig å ødelegge Ringen.

Mer om DVD-utgavene av Ringenes Herre finner du her.