Får du strømsjokk?

STRØM: Med få unntak har strømprisene gått opp den siste uka, og nye prisøkninger ventes. Men hvem gir deg den billigste og dyreste strømmen? Vi har svaret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kombinasjonen av kulde og lite regn ga nedgang i norske vannmagasiner i forrige uke. Resultatet er at flere strømleverandører har meldt ny prisoppgang fra rundt 10. november. Det betyr igjen at kun syv av de landsdekkende strømleverandørene vil ta under 50 øre per kilowattime fra uke 46.

image: Får du strømsjokk?


Sammenlignet med i fjor på denne tiden er strømprisen klart dyrere, men de fleste ekspertene spår likevel at de ikke tror fjorårets strømkrise vil gjenta seg.

Du bør likevel følge nøye med, for ved å velge billigste leverandør vil du likevel kunne kutte regningen så det svir.

Variabel strømpris: Svært få under 50 øre

Blant de syv selskapene er Telinet Energi billigst, med Gudbrandsdal- og Ustekveikja Energi hakk i hæl.

Trykk her for å se hele prislisten

Billigst på fastpris

Slet du skikkelig under fjorårets prishopp kan det hende at fastpris-avtalene frister. Akkurat nå er Ustekveikja Energi og Stranda Energiverk billigst på fastpris, men på grunn av et årlig fastbeløp på 150 kroner er det Lier Everk som troner øverst på vår prisliste.

Trykk her for å se alle fastprisene

Hvor mye sparer du på å bytte?

Det finner du ut ved å bruke DinSides unike strømkalkulator. Ett par tastetrykk er alt du trenger for å kunne sammenligne hva du må betale for variabel strøm, fastprisavtale og spotpriser hos de ulike leverandørene som levererer til akkurat ditt område.

Trykk her for å gå rett til strømkalkisen

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!