Få mer sex-appeal

Jenter, se her! Vi gir deg 5 enkle tips for å få økt utstråling og enda mer oppmerksomhet.

De fleste menn ønsker seg en dame som er både attraktiv og en sosial samtalepartner. Men så er det en annen viktig egenskap, nemlig sex-appeal.

Dette dreier seg ikke om et vakkert ansikt eller en sinnsykt flott kropp. Nei, her dreier det seg om at riktig tankegang kan øke fornøyelsen når du er ute og flørter. Og her er fem måter du gjør det på.

Husk også å finne ut hvilket stjernetegn han er!

Jobb med kroppsbildet
Alle kvinner har noen kroppsdeler de ikke liker, eller som de er mindre fornøyde med. Samtidig så har vi andre kroppsdeler som vi er stolte av og som vi liker å framheve. Så da bør du gjøre nettopp dette. Fokuser på de kroppsdelene du er fornøyd med, istedenfor å jobbe med å gjemme bort de du ikke liker. Dette vil garantert øke selvbildet ditt.

- Jeg hater den kvapsete magen min, men jeg elsker de muskuløse overarmene mine. Brystet mitt er ikke alt for verst heller. Mens jeg ikke ville bli sett død i en kort topp, så elsker jeg å gå med løse topper som viser armene mine og kløften min. Da føler jeg meg sexy og får alltid oppmerksomhet ute, sier Celeste Brown til Happenmagazine.com.

Og slik blir du en sexbombe!

Bruk farger
Svart, beige og grått er fine farger på en regnfull dag og på dagligdagse antrekk. Men reglene endrer seg når du skal ut på byen. For da er jo ikke målet å blende inn med de andre, men det stikk motsatte: Å skille seg ut.

Øynene våre tiltrekkes av sterke farger, så dropp de trauste fargene og gå for sterke farger, som en solgul kjole, en knall rosa T-skjorte, og selvfølgelig alt som er signal rødt. Ønsker du å bruke farger på en litt mer diskré måte kan du bruke fargerike smykker. Et turkis kjede på en mørkebrun topp vil for eksempel synes godt.

Gå nærmere
Når menn opplever at en kvinne nærmer seg, reagerer han som oftest som gravitasjonen: Jo nærere du står ved ham, jo nærmere vil han være deg.

- Venninnen min er som en magnet. Hun står alltid ganske nær gutta når hun flørter. Og hun sier dette er hemmeligheten hennes. Når hun beveger seg nærmere dem reagerer de alltid på samme måte, sier Georgia Lange.

Men du trenger ikke bekymre deg for at du må stå hofte-mot-hofte. Bare sørg for å stå såpass nærme at du kan dempe snakkevolumet ditt og si noen ord du bare ønsker at han skal høre.

Bruk øynene
Vi vet alle at vi kan bruke øynene våre for å vise interesse, men det er få som virkelig vet hvordan de skal bruke øynene sine og oppnå maksimal effekt av dette. Å holde øynekontakten med kjekkasen i den andre enden av baren, eller den deilige karen på treningsstudioet føles ofte mer skummelt enn noe annet.

Glem å stirre hverandre i hjel og la heller øynene dine vandre rundt ansiktet hans i noen sekunder. Se på kjeven hans, på leppene hans, på nakken hans og gå tilbake til øynene hans. På den måten vil du få ham til å føle at du liker det du ser (men han kan selvfølgelig ta feil her!). Han blir smigret og hvis alt går bra er det kanskje han som tar initiativet og kontakter deg?

Er du usikker på om han liker deg? Se etter triksene hans!

Ikke virk for desperat
Alle kjenner til dama som alltid flørter, som klister seg fast til mannens bryst eller skulder og som alltid er på jakt etter mannens oppmerksomhet. Du sier kanskje til deg selv at: "Nei, jeg er ikke den typen", men det er faktisk mulig å få sving på sakene uten å virke for direkte.

Greia er at du bør alltid ha en unnskyldning til å initiere kontakt, uansett hvor skrøpelig den er. For da har du med en gang en legitim unnskyldning til å ta på ham: "Du bare MÅ se den filmen!", og du har en god grunn til å klype ham i armen eller brystet. Ja, det er en klisjé, men ikke tenk på det som en seksuell tilnærming. Se på det heller som en vennlig strategi. Det er jo ikke sånn at du har planlagt å be om telefonnummeret hans, for det er noe han bør gjøre!

Og når han endelig er din: Slik tilfredsstiller du mannen!

 

Mozon.no, 31.05.2006