Få jenta alene

Det kan være vanskelig å sjekke opp en jente når hun står med venninnene. Her er noen tips til fortvilte menn.

Det er et faktum: Jenter flest liker seg dårlig alene. Om det er for å gå på do eller kjøpe en øl, har de alltid en eller flere venninner på slep. Så hvordan skal da menn på damejakt klare å få fatt i en alene?

AskMen gir deg noen tips for å fjerne henne fra gruppen.

Når du er alene
Vis tydelig hvem du er interessert i, så ikke jentene tror du tar hvem som helst. For å vise det, kan du blant annet sende jevnlige blikk til jenta du liker og smile ekstra mye til henne. Da skjønner både hun og vennene hvem som er jenta i dine drømmer.

Etter å ha vist hvem du er interessert i, bør du komme i litt fysisk kontakt med jenta. Kom lett borti skulderen hennes når du prater med henne og hold gjerne en hånd på ryggen hennes. Men pass deg for å ikke bli klåfingra - jenter liker ikke det. Se på hennes reaksjon når du er nær henne. Er det tydelig at hun ikke liker det, er det like greit å gi opp. Er hun derimot interessert, kan du fortsette.

Husk at jenta er på byen med sine venninner, så du må ikke la dem føle seg utenfor. Antakeligvis vil hun spørre dem ut om hva de synes om deg før hun bestemmer seg for å gi deg telefonnummeret sitt, så du trenger deres aksept. Vær høflig og sjarmerende også overfor dem.

Etter å ha vært sammen med gruppen en stund, kan det være naturlig å få jenta på egenhånd. Spør om hun vil danse, om dere skal trekke litt luft eller kjøpe noe i baren.

Når du har med noen
I dette tilfellet er det lurest å ha med en som ikke er ute etter å sjekke. Kameraten din kan underholde de andre jentene i gruppa, så du får nok av tid til å prate med din flamme.

Kameraten din bør jobbe for å få deg til å virke som en grei kar. Han kan fortelle positive historier om deg og sette deg i et godt lys overfor venninnene.

For å få deg til å se best mulig bra ut, kan det være greit at du er hakket mer pyntet og stylet enn kameraten din. Han kan også fremstå som en mindre morsom eller mer irriterende fyr, noe som gjør at du virker morsommere og hyggeligere.

Men dere må hele tiden huske at dere ikke er konkurrenter. Kameraten din kan for eksempel være gift eller ha kjæreste. Dersom du bare har single venner, kan dere bytte på å støtte opp om hverandre på byen.

Du trenger ikke ta initiativet hver helg. Husk at jenter også kan sjekke.

 

Mozon, 22.4.2006