Få gratis VM-TV

SMUTTHULL: De ivrigste fotballfansene setter opp sittetribune i stua for å nyte fotball-VM. Da nytter det ikke med en liten 14 tommer. Men hvordan kan du med tom lommebok skaffe deg drømme-TVen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Er du sleip nok kan du få det meste gratis. Vi har tidligere fortalt om en våre lesere som spilte Playstation 2 gratis i tre uker, før han leverte produktet pent brukt tilbake til selger, og fikk kjøpesummen i retur.

I disse VM-tider er det imidlertid TV-apparater i store størrelser som er mest ettertraktet.

Det er blant annet Elkjøp som gir frekkasser i ulike alderstrinn denne muligheten, summa summarum tror vi nok likevel at Elkjøp tjener godt på ordningen.

30 dagers åpent kjøp

image: Få gratis VM-TV

Elkjøp sier det selv på sine nettsider:

  • "Vi har bestemt at hvis du av en eller annen grunn ikke skulle bli fornøyd med et produkt du har kjøpt hos oss, skal det være vårt problem og ikke ditt.

    Da kan du bare returnere varen innen 30 dager og få alle pengene tilbake.

    Vi kaller det 30 dagers angrefrist. For deg betyr det en garanti for at du alltid blir100 % fornøyd!"

Gratis VM-TV

Har du viljestyrke nok, er det altså bare å gå til din nærmeste Elkjøp forhandler og plukke ut en flott TV. Har du ikke TV fra før behøver du heller ikke bekymre deg over TV-lisensen. Sjansen for at NRK banker på døra i løpet av de 30 dagene er minimal.

Trykk her for å se våre TV-favoritter hos Elkjøp.

Deretter er det bare å bære TV-vidunderet inn i TV-stua, legge kvitteringen på et trygt sted og koble til herligheten. I tillegg må du selvsagt huske å levere TVen tilbake innen 30 dager, gjør du ikke det blir kjøpet bindende.

Dessverre er det nok fortsatt slik at du må betale kjøpesummen når du henter TVen, og det er nok en hindring i seg selv. Har du imidlertid råd til å legge ut pengene, får du dem altså igjen en måned senere.

Elkjøp vinner likevel?

DinSide liker Elkjøps angrefrist, og mener den er med på å trygge hverdagen for deg som forbruker. Samtidig er det liten tvil om at ordningen kan misbrukes.

I bunn og grunn er det nok likevel Elkjøp som trekker det lengste strået.

Vi tror at angreretten jevnt over fører til flere salg. I tillegg tror vi nok at det er mange som kanskje har tenkt å utnytte ordningen, men som blir så fornøyd med produktet at de likevel velger å beholde det. Dette har vi tidligere også fått bekreftet fra Elkjøp.

Men hva synes du?

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Enten du liker eller misliker Elkjøps garantiordning, og enkeltes utnyttelse av den, kan du si din mening i diskusjonsgruppen nedenfor.