Få gratis tippelagskontrakt

NY KONTRAKT: Enten du er sveiser eller ikke: Pass på så du ikke blir snytt for lottogevinsten. Med vår nye tippelagskontrakt vil også du stå som en vinner når pengene tikker inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er gjevt å bli lottomillionær, men alt går ikke bestandig som planlagt.

Dessverre har det nemlig blitt en sannhet at gode bekjente og store pengesummer kan gå dårlig sammen.

VG fortalte tidligere i sommer om tippelaget fra Haugesund, der en sveiser nektet å dele milliongevinsten med sine tippefrender.

I følge Gerd Holter fra Norsk Tipping har det nå blitt enighet i denne saken, men hun er likevel konsekvent når hun uttaler seg:

- Vi i Norsk Tipping forholder oss kun til det ene navnet som står på spillekortet, eller til den personen som har kvitteringen.

Hvorvidt denne personen har betalt hele innsatsen alene, eller er representant for et stort eller lite tippelag, har altså ingen betydning hos oss, avslutter Holter.

For at ikke du skal komme i samme situasjon, lanserer derfor DinSide i dag vår helt nye Tippelagskontrakt.

Ikke gå i samme fella

image: Få gratis tippelagskontrakt

Med en skriftlig kontrakt å vise til, vil det bli svært vanskelig for noen å komme seg unna å dele potten.

Samtidig har det alltid vært, og vil alltid være ekstremt irriterende at enkelte aldri betaler sin del av kaka i tide. Blir kupongen likevel levert inn, vil problemer fort oppstå om gevinsten kommer.

I vårt kontraktsforslag er derfor utgangspunktet at du IKKE vil få din del av gevinsten, dersom du ikke har puttet penger i potten

Lotto, vikinglotto eller fotball?

Mulighetene for spillentusiastene er uendelige. Målet vårt har derfor vært å lage en standardkontrakt som kan brukes av de fleste.

Vi har tatt høyde for et tippelag på opp til seks personer. Er dere flere eller færre medlemmer er det bare å endre på oppsettet.

Husk at alle deltagerne får hver sin kopi, og at alle signerer på avtalen.

Trykk her for å få din gratis Tippelagskontrakt.