Få gratis au-au-pair-kontrakt

SLAVE: Er du lei av å gjøre husarbeidet selv? Med vår nye slavekontrakt for au pairer kan du unngå vondt i ryggen og brukne negler. Helt sant - helt gratis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siden du ikke trenger å gå gjennom et byrå for å skaffe deg en au-pair, behøver du heller ikke å tilhøre piffen rundt dronning Sonja for å skaffe deg avlastning i hjemmet.

Barnevakt og hushjelp...

Arbeidsgivers virkelighet?
Arbeidsgivers virkelighet? Vis mer

I følge Utlendingsdirektoratet er formålet med au-pair-ordningen at unge utlendinger skal kunne øke sine språkkunnskaper og utvide sin allmenutdanning ved å få bedre kjennskap til Norge.

Det finnes dog visse begrensninger for hvilket arbeidspress du kan utsette au-pairen din for.

Blant annet må au-pairen være mellom 18 og 30 år, og arbeidstiden skal normalt ikke overstige 5 timer per dag, eller 30 timer i uka.

...eller slave?

Au pairens virkelighet...
Au pairens virkelighet... Vis mer

Men ingen bryr seg. Egentlig. Det skal nemlig svært mye til før noen faktisk følger opp au-pairenes arbeidsforhold i praksis.

Til en viss grad gjør det det faktisk fritt fram for hensynsløse arbeidsgivere - enten de nå gjør det med vitende og vilje - eller rett og slett bare er generelt tanketomme.

For hva skal vel au-pairene gjøre om de føler seg misbrukt, når det i praksis holder med en telefon til UDI før arbeidstillatelsen er borte for godt.

Faller du i den gruppen som lar deg friste av en billig husslave? Da anbefaler vi vår gratis Au-pair-kontrakt. Vi har nemlig øst av vårt overflødighetshorn av kunnskap, slik at du skal få deg en mer bedagelig hverdag til en svært så rimelig penge.

Trykk her for å få din gratis au-au-pair-kontrakt!


Inspirasjon til artikkelen er hentet fra:

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!