Få gratis au-au-pair-kontrakt

SLAVE: Er du lei av å gjøre husarbeidet selv? Med vår nye slavekontrakt for au pairer kan du unngå vondt i ryggen og brukne negler. Helt sant - helt gratis.

Siden du ikke trenger å gå gjennom et byrå for å skaffe deg en au-pair, behøver du heller ikke å tilhøre piffen rundt dronning Sonja for å skaffe deg avlastning i hjemmet.

Barnevakt og hushjelp...

Arbeidsgivers virkelighet?
Arbeidsgivers virkelighet? Vis mer

I følge Utlendingsdirektoratet er formålet med au-pair-ordningen at unge utlendinger skal kunne øke sine språkkunnskaper og utvide sin allmenutdanning ved å få bedre kjennskap til Norge.

Det finnes dog visse begrensninger for hvilket arbeidspress du kan utsette au-pairen din for.

Blant annet må au-pairen være mellom 18 og 30 år, og arbeidstiden skal normalt ikke overstige 5 timer per dag, eller 30 timer i uka.

...eller slave?

Au pairens virkelighet...
Au pairens virkelighet... Vis mer

Men ingen bryr seg. Egentlig. Det skal nemlig svært mye til før noen faktisk følger opp au-pairenes arbeidsforhold i praksis.

Til en viss grad gjør det det faktisk fritt fram for hensynsløse arbeidsgivere - enten de nå gjør det med vitende og vilje - eller rett og slett bare er generelt tanketomme.

For hva skal vel au-pairene gjøre om de føler seg misbrukt, når det i praksis holder med en telefon til UDI før arbeidstillatelsen er borte for godt.

Faller du i den gruppen som lar deg friste av en billig husslave? Da anbefaler vi vår gratis Au-pair-kontrakt. Vi har nemlig øst av vårt overflødighetshorn av kunnskap, slik at du skal få deg en mer bedagelig hverdag til en svært så rimelig penge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk her for å få din gratis au-au-pair-kontrakt!


Inspirasjon til artikkelen er hentet fra: