Få forsikringsprisen på nett!

Aktiv forsikring gir deg nå mulighet til å beregne din forsikring på nettet. Du kan beregne priser og kjøpe forsikring 24 timer i døgnet. Har resten av bransjen sovnet?

På Aktivs nettsider har du lenge hatt muligheten til å beregne bilforsikringen din. Nå har imidlertid Aktiv utvidet sitt tilbud på nettet.

Totalt tilbyr Aktiv24 nå 23 ulike forsikringsprodukter på sine nettsider. Det vil si at du med noen få tastetrykk kan sitte i din egen stue, eller på jobben (?) og beregne hvor mye du må betale for å forsikre din bolig, båt, bil, eller verdisaker.

I tillegg finner du raskt ut hva du må ut med for å få ulykkesforsikring, eller hva det koster å forsikre bikkja.

Hvorfor bruke nettet?

Fordelene for deg som kunde er store. Det er mye enklere å finne ut hva du i realiteten må betale. Ved å legge inn opplysninger om for eksempel bilmodell, kjørelengde, skadeforebyggende tiltak, bonus og ønsket egenandel vil du få opp tilbudet direkte på skjermen.

Vi liker spesielt at du kan vurdere tilbudet i ro og makuten å ha en overivrig forsikringsselger hengende over skulderen. Ringer du til et av de andre selskapene og sier at du er interessert ender du nemlig fort opp med en postkasse full av glinsende reklamebrosjyrer.

Når kommer konkurrentene etter?

Internettbruken i Norge har økt kraftig i løpet av de siste årene, i følge tall fra Norsk Gallup er mer enn en halv million nordmenn på nettet daglig.

Aktiv24 er imidlertid det første forsikringsselskapet som gir deg mulighet til å beregne og tegne forsikringspremien direkte på nettet.

At ikke resten av forsikringsbransjen har valgt å følge Aktivs nettstrategi må tydeligvis bero på alvorlig treghet i systemet.

Fordelene for deg som kunde er åpenbare. Du kan raskt beregne hvor mye forsikringen vil koste deg. Og ved å variere på svarene dine ser du raskt hvor mye du eventuelt vil spare på å installere alarm, ha bilen i garasje også videre.

Kanskje kan vi se på de andre selskapenes treghet som nok et bevis på at de er redde for å blottlegge sine egne vilkår og priser. Det er jo ikke så lett å skjule sine betingelser ved en slik markedsføring, og de er kanskje redd for å komme dårlig ut?

På sikt tror vi allikevel at de vil komme etter, men Aktiv var altså først.

Hva synes vi?

Det er liten grunn til å legge skjul på at vi har stor sans for Aktivs nettsatsing. Det gjør det langt lettere for deg som kunde å finne ut hvor mye du må betale for dine forsikringer.

Er du fornøyd med tilbudet, er det bare å bestille forsikringen direkte. Aktiv24 tar seg av resten, også oppsigelse av dine eksisterende avtaler.

Det er ikke dermed sagt at vi vil anbefale alle våre lesere å tegne forsikring hos Aktiv24. Det vi oppfordrer til er at du bruker Aktivs nettsider som et utgangspunkt når du skal ut og "shoppe" forsikring.

Med Aktivs priser i bakhånd får du en rask pekepinn på hva du bør betale, og du vil dermed stille langt sterkere når andre selskaper prøver å selge sitt "gyldne" produkt.

God jakt!