Få fjortismobiler til halv pris

PRISTEST: Kjøper du ungdomsmodellene til Nokia og Ericsson hos Telekiosken.no og Elkjøp betaler du dobbelt så mye som hos ukjente Citri.no, Mshop.no og Mamoz.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Disse små, forholdsvis ukjente nettbutikkene banker rett og slett større butikker på pris når du kjøper mobiltelefoner uten abonnement eller bindingstid.

Vinneren

Citri.no er billigst i DinSides pristest både på Nokia 3410, 3510i og Sony Ericsson T300. Butikken topper lista på tre av syv telefoner, og er testens vinner.

Mamoz.no er mest lommebokvennlig på Sony Ericsson T100, og er billig også på Sony Ericsson T300, Nokia 3410 og Siemens C55.

Mshop.no har lavest pris på Nokia 3510, og er ikke langt bak de billigste på Motorola T720 og Nokia 3410.

De kjente

PCeksperten.no vinner på Motorola T720, mens Flexi-data.no gir deg den billigste Siemens C55. Like under tetsjiktet ligger nettbutikker som Pcutstyr.no og Amraam.no.

Mer kjente forretninger hevder seg også. Komplett.no, Mpx.no og Telebutikken.no er blant de tre - fire billigste på flere av telefonene.

I teten er forøvrig ikke prisforskjellene store. Særlig på Sony Ericsson T100 og Nokia 3410 er det ikke mye som skiller de fire - fem billigste butikkene. Men fra topp til bunn skiller det sjokkerende mye.

Dobbel pris

Nokia 3410 koster dobbelt så mye hos Telekiosken.no som hos Citri.no. På 3510 er Telekiosken dobbelt som dyr som Mshop.no. Telekiosken.no er dyrest på fem av syv telefoner, og er derfor testens desiderte prisversting.

Og tro det eller ei - Elkjøp tar mer enn dobbelt så mye for Sony Ericsson T300 enn Citri.no.

Grunnen til forskjellene er at Elkjøp, Lefdal og Telekiosken pusher mobiltelefoner med abonnement hos Telenor og NetCom. For å unngå at du kjøper telefoner uten abonnement, har de høye priser på disse.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!