Få drømmemannen på kroken

Du vet hvordan noen kvinner alltid er omringet av gutta? Vel, du kan bli en av dem.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du alltid lurt på hvordan hun gjør det, kvinnen som bestandig er omsvermet av beundrere i øst og vest? Amerikanske Happen Magazine har i sommer snakket med mannemagnetene. Her er hemmelighetene deres.

Er du mann og leter? Slik får du drømmekvinnen på kroken:

- Gå ut med ”the A-team”

- Hvis jeg går ut i den hensikt å møte en mann, går jeg aldri ut med mer enn to venninner. Etter min mening er det ingenting som er mer irriterende for gutter - i alle fall de som leter etter noe mer enn en one-night-stand - enn en gjeng med fnisende, brisne jenter. Jeg sørger for at venninnene jeg går ut med er attraktive personer som jeg vet kan holde glasset rett, og som jeg kan stole på er klare for en kveld uten drama. Når jeg går ut med en slik gruppe trekkes gutta mot oss som fluer mot honning. Det er noe virkelig fristende for gutter med en liten gruppe kule, selvsikre kvinner med klasse, sier Breanna (30), som jobber i helsevesenet i Texas.

Les også: Verdens beste kyss:

- Slapp av!

- Dette er min første regel: Ikke vært totalt fokusert på å få tak i ham. Jeg tror det skremmer ham vekk. Vær opptatt av ditt eget liv, og tenk på en mann som prikken over i’en - ikke avgjørende, men en fin bonus. Gutter liker denne avslappede holdningen og føler ikke at du vil ha noe eller trenger noe fra dem… og vips, så er de interessert, sier Cassidy (32), advokat fra San Fransisco.

- Latter er den beste medisin

- Det har alltid vært min teori at menn elsker det når du ler av vitsene deres, eller oppfører deg som om de er de morsomste menneskene på jorda. Det øker selvsikkerheten deres, og hvilken mann vil ikke være sammen med en dame som får ham til å føle seg bra? Le så oppriktig som du kan når han du har sett deg ut, er på jakt etter latter rundt bordet og oppmuntre ham til å fortsette hvis han er godt i gang. Du vil bli forbauset over hvor fort det vil trekke guttene i din retning, sier Holly (23), student fra New York.

Skummelt å sjekke på byen? Slik flørter du med suksess på nettet:

- Vær kostbar

- For meg virker det alltid å spille vanskelig-å-få. Slik gjør jeg det: Jeg passer alltid på at uansett hvor vanvittig forelsket jeg er, lar jeg ham aldri få vite det - ikke en gang et lite hint får han. Hvis han ringer lar jeg det gå minst tre dager før jeg ringer tilbake, og når jeg er på samme sted som ham, er jeg alltid veldig nonchalant og sørger for at jeg snakker like mye med andre som med ham. Jeg forteller aldri om følelsene mine før minst to uker etter at han har avslørt sine. Jeg tror dette får en gutt til alltid å ville mer, og det å ”få meg” blir en utfordring for ham. Gutter liker konkurranse og å vinne, så det blir nesten som et spill, sier Sarah (29), analytiker fra California.

- Skaff deg et bredt nettverk

- Du må ut i verden og alltid oppsøke nye plasser, det være seg kurs, barer eller idealistiske grupper. Du trenger nye date-baser for å møte nye menn. Hvis du var på jakt etter en ny jobb, så ville du ikke søke på den samme om og om igjen. Det samme gjelder å møte nye folk. Ikke stagner i en rutine. Det er mange gutter der ute, og jo flere du møter, jo lettere blir det å finne en godt materiale for et godt forhold, sier Julie (37), personlig trener fra Illinois.

Er det ekte kjærlighet? Sjekk her:

Først opprettet 22.06.07
Sist endret 31.07.07

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!