Få drømmekvinnen på kroken

De legger merke til øredobber og ringer når de sier de skal. Slik kaprer kvinnemagnetene drømmejenta.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.comVis mer

Du trenger ikke være styrtrik eller se ut som en Hollywood-skuespiller for å kapre den jenta du vil ha. Amerikanske Happen Magazine har snakket med flere menn med sjekkehell. Og ifølge magasinet er det snakk om date-hemmeligheter som er vel verdt å stjele.

Er du kvinne og leter? Få tips til hvordan finne drømmemannen her:

og her:

- Vær spontan

- En ting kvinner alltid kommenterer at de liker, er at jeg er en spontan fyr som tar initiativ. Er jeg ute på en førstedate og en kvinne nevner at hun alltid pleide å bowle som liten, da sier jeg: ” La oss dra og bowle etter desserten!” Eller jeg tar med daten på en kjøretur til stranden, bare for å se på havet, selv på vinteren. Jeg tror kvinner liker menn som ikke er redde for å handle på impuls og gjøre ting som virkelig handler om å nyte livet, sier Brian (35), sjef for en radiostasjon, fra Boston.

- Still spørsmål

- De fleste mennesker elsker å snakke om seg selv, så når jeg møter en kvinne for første gang, stiller jeg spørsmålene, slik at hun er den som snakker mest. Ikke bare gjør det henne glad, det er også en finfin måte å bli kjent med henne på. Kvinner tiltrekkes av meg fordi det er åpenlyst at jeg ikke bare liker dem på grunn av utseendet, sier Danny (30), student fra Pennsylvania.

Lengter du etter en varm hånd å holde i? Her får du tips til hvordan finne kjærligheten:

- Annerledes førstedate

- Jeg prøver alltid å ta med ei jente på en annerledes date første gangen. Jeg ligger langt unna den typiske middagen eller kinoen og velger heller noe annerledes og kult, men som fortsatt er komfortabelt. Jeg har ordnet med et privat matlagingskurs, med en kokk fra en av mine favorittrestauranter, eller jeg har tatt med daten på massasje for to på takterrassen. Jeg har til og med tatt med ei jente på en helikoptertur over byen. Det er ikke alltid billig og enkelt, men jeg liker den kreative utfordringen med å komme opp med noe minneverdig og romantisk, sier Michael (29), markedsstrateg fra New York.

- Vær oppmerksom

- Jeg har funnet ut at kvinner elsker å få komplimenter for hvordan de tar seg ut. Jeg velger alltid ut en ting ved utseendet som jeg så kommenterer hvorfor jeg synes er fantastisk. Jeg prøver å være så spesifikk som mulig, slik at hun føler det er genuint og ikke bare et forsøk på å score poeng, selv om det jo er det noen ganger, sier skuespilleren Thom (33) fra California.

- Ring, ring

- I motsetning til hva man ser på TV og film, synes jeg det er best å ringe ei jente når man har sagt man skal gjøre det og ikke leke den teite vente-på-telefon-leken. Hva skal det være godt for? Sier jeg til ei jente at jeg ringer henne i morgen, så gjør jeg det, og jeg får alltid en god reaksjon på det, sier Jeffrey (31), selger fra Georgia.

Les også: Ønsker seg snille menn:

- Spill på sjarmen

- Min erfaring er at jeg får mange flere dater enn vennene mine fordi jeg flørter masse. Jeg synes dating bør være morsomt og lekent. Derfor er jeg ikke redd for å nærme meg en kvinne, men før jeg kommer med en teit sjekkreplikk, sier jeg: ”Lov meg at jeg får en overhaling dersom du hater åpningsreplikken”. Eller jeg går bort til en attraktiv kvinne og spør: ”Hvordan er det å være den vakreste kvinnen i rommet?” Jeg tror min avslappede, lekne måte å nærme meg kvinner på virkelig virker, sier Tom (38), arkitekt fra Chicago.

Slik blir du en superflørter: