Få ditt eget frimerke

Ekshibisjonistisk - vel, ikke vet vi. Men nå kan du i alle fall bli konge eller dronning på ditt eget frimerke.

Populært

Liker du å bli sett? Eller kanskje hunden din gjør det - eller familien din? Kanskje det er noe helt spesielt du er opptatt av - og som du gjerne vil vise frem?

Nå har du i alle fall muligheten til å "trykke" ditt eget frimerke. Og selv om muligheten i skrivende stund bare er et lite døgn gammel, har populariteten vært enorm.

Første personlige frimerke ut! Foto: Posten Norge.
Første personlige frimerke ut! Foto: Posten Norge. Vis mer


- Vi har allerede hatt flere hundre henvendelser, og dette er svært populært. Folk vil gjerne ha frimerker med bilder av eksempelvis barna sine - eller bryllupet sitt, sier pressesjef i Posten Norge, Eva Bratholm.

Personlig

- Ved å frankere invitasjoner, takkekort eller julehilsener med personlige frimerker, får brevet et helt personlig preg, som garantert vil bli lagt merke til og satt pris på av mottakeren, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten.

For bedrifter, organisasjoner eller festivaler vil produktlanseringer eller arrangementer kunne gis et ekstra løft ved å lage frimerker med et spesielt motiv. For firmaer er det også aktuelt å få laget frimerker med sin egen logo, lokker Posten.

Ikke for frekt

Posten forbeholder seg imidlertid retten til ikke å levere frimerker med uanstendige motiv, eller frimerker der kvaliteten på ønsket foto eller illustrasjon er for dårlig.

- Vi tar en kvalitetssjekk før merkene blir publisert, lover Bratholm.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dobbel porto

Personlige frimerker bestilles på www.posten.no. Bilder tatt med de fleste digitalkameraer kan lett gjøres om til frimerker. Bildet bør være et skarpt nærbilde. Frimerkene har frankeringsverdi for A-Prioritert i Norge, og leveres i ark à 20 frimerker. Pris for ett ark er 220 kroner. Frimerkene kan brukes på samme måte som vanlige frimerker utgitt av Posten.


Dette betyr altså at hvert frimerke koster deg 11 kroner - men at frankeringsverdien kun er 6,50 kroner. Du betaler altså dobbel porto - men kanskje det er verdt pengene?

Les mer: Posten Norge - lag ditt eget frimerke.