Få 5 % rabatt på bensin

Kash Visa gir 60 øre rabatt på en liter bensin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kash Visa hevder at de er Norges beste bensinkort - du skal nemlig få 60 øre rabatt per liter bensin - uansett hvor du tanker.

60 øre per liter er noe mer enn det vi fant frem til at bensinselskapene gir i rabatt, da vi sjekket det for et par år siden: Få rabatt på bensin

Dessuten vil kortet gi deg mulighet til å oppnå rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner - nærmere betegnet fem prosent.

Konseptet er ikke helt ulikt Fokus banks 365 direkte 365Privat-kort som gir deg fra 1 til 3,65 prosent tilbake når du bruker det. American Express har også hatt lignende tilbud - i utlandet.

Rabatt

Kash Visa kommer i tre forskjellige varianter, og ble tildelt Merket for God Design. Bilde: Kash Visa
Kash Visa kommer i tre forskjellige varianter, og ble tildelt Merket for God Design. Bilde: Kash Visa Vis mer


- De høye prisene på bensin og diesel er noe veldig mange nordmenn er opptatt av, og irriterer seg over. En rabatt som virkelig monner vet vi at våre kunder ønsker seg, og derfor lanserer vi markedets beste og mest fleksible rabattordning på bensinstasjoner, sier Morten Grusd, salgs- og markedsdirektør i IKANO Finans AS. Med dagens bensinpriser på nesten 12 kroner tilsvarer fem prosent rabatt hele 60 øre i avslag per liter, sier han i en pressemelding.

Kash Visa koster ingenting å få, ha eller bruke, dersom du bruker det riktig, vel og merke.

Spar tusenvis på bensinen

En døgnflue?

Spørsmålet er, er dette et lokketilbud, eller om man kan regne med at tilbudet vil fortsette for evig?

- Dette er ikke noen kampanje eller temporært tilbud, men en ny produktfordel i kortet. Vi har lagt det inn i våre budsjetter, så det er en permanent løsning, sier Morten Grusd til DinSide.

Bak Kash Visa står IKANO Finans AS, en del av det europeiske IKANO-konsernet som er eid av familien Kamprad, som også grunnla og eier IKEA. Konsernet har sitt hovedkontor i Luxembourg, over 3.500 ansatte og driver virksomhet i 13 land innen finans, detaljhandel og eiendom.

Les mer om bensin: