Ett svar fra lommelegen

Hos lommelegen.no fikk vi bare svar på ett av de to spørsmålene vi stilte.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

De to spørsmålene ble sendt til lommelegen.no klokken 10:45 tirsdag 23. januar. Vi fikk svar på vaksinespørsmålet allerede knappe to timer senere. Svaret bar preg av å være et standardsvar. Lommelegen lenker til sitt nye vaksinesenter, der vi kan finne svarene selv.

Kina-vaksiner

Her er svaret fra lommelegen:

" Hei! Du kan være prøvebruker på vårt nye vaksinesenter. Dette er ikke helt ferdig ennå, men du kan likevel få en god oversikt over hvilke vaksiner du trenger. Husk forøvrig å bestille time hos legen i tide."

Vi gikk inn på vaksinesenteret, og fant svarene vi trengte der. Du kan velge reisemål på et kart, og får på den måten oppgitt hvilke vaksiner du trenger.

Lommelegen oppfordrer oss til å bestille legetime i tide, men sier ikke hvor lang tid i forveien vi bør bestille.

Fjerne mandler?

Etter tre døgn hadde vi ennå ikke fått svar på spørsmålet om fjerning av mandler. Hos lommelegen blir du ikke varslet per mail når du har fått svar på spørsmålene dine. Derimot må du ved hjelp av passord ta deg inn på siden for å sjekke om det er kommet svar på spørsmålet ditt.

Syv døgn etter at vår første henvendelse, gikk vi på ny gjennom alle svarene utgitt på siden. Vi må dessverre konstatere at vårt spørsmål om mandlene henger fortsatt i luften - like ubesvart.

Artikkelen fortsetter under annonsen