<strong>VELDIG LITEN:</strong> CardSharp er kredittkortet som viser seg å være noe helt annet. Foto: Produsenten
VELDIG LITEN: CardSharp er kredittkortet som viser seg å være noe helt annet. Foto: ProdusentenVis mer

Et skremmende kredittkort

Ser ut som et kort, men er i virkeligheten en superlett, superskarp kniv i en snedig innpakning.

Se opp om noen flipper et mørkt kredittkort din vei tidlig neste år. Her er kredittkortlureriet du IKKE har lyst til å bli rammet av.

Skremmende snedig

Kniver kan skjules på de utroligste vis, og til tross for sikkerhetskontroller og røntgensjekk - eller kanskje på grunn av disse - så finner de som VIL ha med seg skumle våpen alltid en løsning.

I så måte er det ingen grunn til å la seg overraske av at CardSharp fra Iain Sinclair nok vil finne et villig marked. Kniven kommer i salg i første kvartal neste år, hevder produsenten, som også videreformidler overveldende skryt fra testbutikker.

Har du Norges dyreste kredittkort?

Pittelite

Bladet 76 mm langt og laget av kirurgisk stål. Det er kun to millimeter tykt, og hele pakken veier bare 13 gram. Til sammenligning så skal Victorinox Swiss Armys minste pennekniv veie 23 gram. Kredittkortstørrelsen på denne varianten sikrer at den får plass i lommeboken. Sikkert fint for alle som ønsker å lure med seg verktøyet på tur. Mest imponerende er likevel funksjonen som gjør kortet om til en kniv. Se video nedenfor.

Prisen er veiledende satt til 15 pund, men produsenten tilbyr kunder å reservere i forkant for halve prisen.

>>> IMPORTKALKULATOR: Riktig pris om du handler fra utlandet