Er koppen halvfull eller halvtom?

Er koppen halvfull? Halvtom? Seks av ti kvinner faller mellom to kopper - når de skal kjøpe bh. Nå lanseres en serie med halve koppstørrelser.

75B1/2

Litt for stor for en B, men for liten for en C? Det finnes faktisk halve koppstørrelser for bher, og i september lanserer undertøysmerket Playtex dette i Europa på det britiske markedet. Dette ifølge den britiske nettavisen Daily Mail.

Playtex' MySize-serie skal markedsføres mot kvinner fra 35 år og oppover, de som kanskje trenger litt ekstra støtte og løft når tyngdekraften begynner å kreve sitt.

Ifølge produsenten ønsker nesten seks av ti kvinner bedre skreddersydd undertøy, fordi de føler at de faller mellom to kopper.

Gammel idé

Bh med halve koppstørrelser

Faller du mellom to kopper? (Avsluttet)
Ja(40%) 49
Ja, men bare på noen merker(32%) 39
Nei(28%) 34
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


MySize-serien har vært på det amerikanske markedet i 15 år, og ble relansert i fjor under navnet "Half Sizes too". I stedet for å operere med halve størrelser, bruker de nesten-størrelser på koppene. For eksempel: 75-nesten C for størrelsen mellom B og C.

Bhene skal selges på Debenhams, House of Fraser, John Lewis og undertøysbutikker. Prisene starter på 16 pund (cirka 190 kroner) for bher og fra 7 pund (84 kroner) for matchende tilbehør.

Det eksisterer foreløpig ingen konkrete planer om å selge halvstørrelsene i Norge, men dersom du er en av dem som faller mellom to størrelser, fås de på nett i USA. Ikke alle nettbutikkene sender til Norge - så vi minner om tjenester som hjelper deg med dette, som for eksempel JetCarrier.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyttig på nett: Playtex' nettbutikker; JetCarrier