Er for tynn

Jeg er 1,81 og veier bare 56 kg. Dette plager meg, jeg er 19 år. Er det noe jeg kan gjøre? Dette er et av de siste spørsmålene i Kostholdsekspertens spørrespalte om vekt.

Veier for lite: Astma, idealvekt og trening: Jeg er en jente på 17 år som har astma. Jeg har problemer med å komme ned i vekt. Legen min sa at idealvekten min er 48 kg, jeg veier 55 kg og er 156 cm høy. Hva kan jeg gjøre for å nå idealvekten?

Store lår: Jeg er ei jente som lurer litt på noe. Jeg er normal fra livet og opp, men lårene, rumpa og leggene mine er så store. Spesielt framsiden av lårene. Hva kan jeg gjøre?

Spiseforstyrrelse: Jeg er ei jente på 17 år som har spiseforstyrrelser på en måte. Nå har jeg også mistet menstruasjonen min. Den har vært vekk i fem måneder. Det siste året har jeg mista ca 15 kg, så nå er jeg på 42 kg og jeg er 164 cm høy. Jeg har de siste fire ukene hatt slitsom jobb fra 07 00 til 15 00 og har nå begynt å ta ginsengpiller som moren min anbefaler. Please svar meg.

Etter at jeg fikk nummer tre har jeg problemer med å gå ned i vekt. Bør jeg ta epesider og krom? Jeg har et voldsomt sukkerbehov.

Du finner alle spørsmålene og svarene .

Andre spørsmål i spalten finner du .

Artikkelen fortsetter under annonsen

08.08.2001, mozon.no