Ledig stilling i Dinside

Er du vår nye økonomijournalist?

Nå har du mulighet til å bli en del av laget vårt!

STILLING LEDIG: Norges mest leste forbrukernettsted ser etter en dyktig økonomijournalist. Foto: Per Ervland
STILLING LEDIG: Norges mest leste forbrukernettsted ser etter en dyktig økonomijournalist. Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dinside søker økonomijournalist

Forbrukernettstedet Dinside har ledig fast stilling som økonomijournalist. Rett person får i oppdrag å hjelpe våre 1,3 millioner lesere med deres privatøkonomi.

Vi ser etter en journalist som har erfaring med økonomistoff - eller en økonom med journalisterfaring. Du kommer til å hjelpe folk med alt fra sparing og pensjon til arv og skilsmisseoppgjør - og naturligvis forklare hva neste års statsbudsjett vil bety for folks lommebøker. Derfor er det viktig at du har evnen til å formidle stoffet på en enkel og lettfattelig måte.

Du er samfunnsengasjert og har god kunnskap om privatøkonomi. Du vil bruke journalistjobben til å få leseren til å forstå sin egen økonomi og forklare hvordan økonomi, trender og markedsføring i samfunnet påvirker oss.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og du vil også samarbeide med journalister i hele Dagbladet. Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Kontaktperson:

Søknad og CV sendes til [email protected] Frist: 15. oktober 2018

Dinside er Norges største forbrukernettsted med 1,3 millioner unike lesere i uka. Vi er en redaksjon bestående av ni journalister, som daglig publiserer nyheter, tester, tips og råd innenfor områdene teknologi, økonomi, bolig, motor, fritid og reise. Dinside er organisert under Dagbladet.

image: Er du vår nye økonomijournalist?

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!