Er du premiegrisen?

Månedens rapportør i januar er nettopp kåret. Var du blant de flittige?

Flere flinke rapportører

I januar skrev vi om at vi ønsker oss enda flere flinke bensin- og dieselrapportører.

Og vi lovte at vi hver måned skulle kåre en vinner - den som hadde rapportert flest bensin- og dieselpriser i den gjeldende måned. Vedkommende ville bli premiert med et årsabonnement på bilbladet Autofil - sponset av både Autofil og DinSide.

Mange flinke rapportører gir oss hver dag mange nyttige priser. Illustrasjon: Per Ervland. Vis mer


Les den tidligere artikkelen her.

Ukjent vinner

Og vinneren er - for januar måned 2006 - rapportør Janerik. Han rapporterte hele 281 priser siste måned. Fantastisk flott.

På andreplassen finner vi Roger Fallås som har gitt oss hele 269 priser, og på tredjeplassen kommer Tor Henriksen som har rapportert inn 248 priser.

Vi takker alle tre - og selvsagt alle andre flittige rapportører som hjelper oss i den daglige økten med å skape konkurranse mellom bensinstasjonene og kjedene. For uten de mange daglige frivillige prisrapportene ville drivstoffprisene kanskje ha vært enda høyere?

Bare i januar måned ble det totalt innrapportert neste 4.500 bensin- og dieselpriser. Fortsetter rapportørene i samme tempo, vil det bety at bensin- og diesellistene fylles opp med over 50.000 priser i 2006.

Men det er altså bare én vinner: Og det er Janerik. Dessverre har han ikke gitt oss informasjon om mailadresse eller telefonnummer. Derfor, Janerik: Ta kontakt med oss på DinSide Økonomi via mailadressen [email protected].


Hører vi ikke noe innen 14 dager fra publiseringsdato, vil premien gå videre til innehaveren av 2. plassen.
Er du rapportør hos oss, men har ikke oppgitt kontaktinformasjon? Sørg for å gå inn på din rapporteringsside og registrer din mailadresse eller ditt mobilnummer. Da kan vi få tak i deg hvis du skulle være den heldige vinner neste måned.

Vil du hjelpe til?

Er du ikke rapportør fra før, men ønsker å få muligheten til å vinne den månedlige premien, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører.

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Når brukerne logger seg inn på rapporteringssiden, vil de få denne forklaringen på hvordan de kan rapportere via SMS:

Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.

Hvis du allerede er registrert som rapportør:

Innlogging til bensinprisdesken.