I dagens test får du testet dine kunnskaper om nyhetene.
I dagens test får du testet dine kunnskaper om nyhetene.Vis mer

Er du en nyhetshai?

Er du godt orientert i nyhetsbildet, eller helt utenfor? Med vår nyhetstest får du brynt deg på spørsmål fra hentet fra årets nyheter.

Frp-skandalen og kugalskapen er kanskje noe av det du husker best fra årets nyhetsbilde. Men hvor godt har du egentlig fulgt med? Med DinSides nyhetstest finner du ut om du er oppdatert på hva som har skjedd de tre første månedene i år.

Vi har fridd oss fra økonomiens grep, og laget en test basert på alle typer nyheter fra 2001. Klikk på lenken nedenfor for å ta testen.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Testen inneholder 12 spørsmål fra nyhetene i 2001. Alt etter hvor mange spørsmål du klarer, kan du bli kåret til sinke, en som bare leser overskriftene, en avisleser eller en nyhetshai.

Er du et finansgeni?

DinSide Økonomi har laget en rekke andre tester tidligere. Med våre tester kan du teste både om du er kledd for suksess, og dine kunnskaper om makroøkonomi.

Kanskje vil langfredag gå litt fortere om du setter i gang familien med å konkurrere i noen av disse testene? Klikk på linkene i boksen til venstre for å komme inn på testene.

Felles for alle testene, er at alle innholder relativt få spørsmål, og at de ikke er bygget på noe vitenskaplig grunnlag. Oppnår du ikke det resultatet du ønsker, kan det være et utslag av tilfeldigheter. Uansett er det ikke verdt å ødelegge påskefreden om du ikke får full score.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fasiten

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lurer du på hva som var de riktige svarene i nyhetstesten? Har du gjort noen uforståelige feil?

Klikk på lenken i boksen til høyre for å lese de riktige svarene. Men husk at du ikke får lov å lese fasiten før du har tatt testen.