Er du DVD og CD-konge?

Siden nettbutikkene kommer og går, gjelder det å være oppdatert når du skal kjøpe nye DVD-filmer og CD-er. Finn ut om du er en ekte datanerd - eller en sjanseløs nettshopper.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Har du fulgt med på DinSides Internetthandelskole, har du kunnet glede deg over jevnlige tester av norske og utenlandske nettbutikker.

DinSide begynte med rene pristester, basert på nettbutikkenes egen informasjon. Dessverre fant både vi og våre lesere ut at det er stor forskjell på hva butikkene lover, og hva de gjør i praksis.

Pris versus rask levering

Det er selvsagt vel og bra hvis du kan spare noen kroner, men for oss er det viktigste at du får varene levert raskest mulig.

Vi har derfor begynt å prioritere rene livetester, der vi har bestilt filmer, CD-er, plater, bøker og leker.

Vi har selvsagt gitt deg prisen på produktene også, men det er altså butikkene med den raskeste leveringstiden som har gått av med seieren.

Service

Et annet poeng er hvilken service nettbutikkene yter.

Vi har prioritert følgende to områder:

  • Brukervennlighet. Har nettbutikken forståelige sider som gir deg full oversikt over leveringstid, og ikke minst alle kostnadene?
  • Kundeservice: Og ikke minst, hvordan oppfører nettbutikken seg når noe har gått galt? Hva gjør de når varen er forsinket, eller når du klager på produktet?

Ta meg til testen

Har du fulgt med på DinSide ligger du godt an.

Men fortvil ikke, det er selvsagt fullt mulig å kaste seg over de tidligere artiklene for å bli oppdatert, og ikke minst kunne briljere i testen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Internetthandelskolen finner du her.,

Merk: Under hvert spørsmål finner du lenker til de artiklene som inneholder svarene.